Προπονήθηκε στην Πολωνία υπό το βλέμμα του Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ (pics)

Προπονήθηκε στην Πολωνία υπό το βλέμμα του Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ (pics)

Χρήστος Τσάλτας 21:48 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 07.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson πάτησε παρκέ στην Arena Szczecin, ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του BCL, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να παρακολουθεί δια ζώσης την προπόνηση της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.

Το παιχνίδι κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν πλησιάζει και η ΑΕΚ Betsson έχει σαν στόχο το 3Χ3 στην φάση των ομίλων, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάτι που στην παρούσα φάση αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα.

Η Ένωση έφτασε στο Στετίνο το μεσημέρι της Τρίτης, με πτήση από Βερολίνο, ώστε να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα στην Arena Szczecin. Παιχνίδι που θα είναι το δεύτερο εκτός έδρας για τους «κιτρινόμαυρους» στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν παρκέ το βράδυ της Τρίτης, για την πρώτη τους προπόνηση επί πολωνικού εδάφους. Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του είχαν την πρώτη γνωριμία τους με το παρκέ στο οποίο θα δώσουν το τρίτο παιχνίδι τους στο φετινό BCL, στοχεύοντας στο 3-0 στον όμιλο.

Ο Ισπανός προπονητής είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος έχει ξεπεράσει το θλάση και βρίσκεται πάλι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Στο Στετίνο βρίσκεται και ο Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ ακολούθησε την αποστολή για την Πολωνία, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του. Άλλωστε η Ένωση θα αντιμετωπίσει τους Πολωνούς οι οποίοι θα παραταχθούν με λευκό απουσιολόγιο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του BCL.