Η Κινγκ Στσέτσιν θα υποδεχτεί πάνοπλη την ΑΕΚ στην Πολωνία

Κινγκ Στσέτσιν

Η Κινγκ Στσέτσιν θα υποδεχτεί πάνοπλη την ΑΕΚ στην Πολωνία

Χρήστος Τσάλτας 20:20 - 07.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση του BCL κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν (08/11, 19:30), με την ομάδα από την Πολωνία να υποδέχεται πάνοπλη την Ένωση.

Σε ρυθμούς BCL κινείται η ΑΕΚ Betsson, που βρίσκεται στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει την Κινγκ Στσέτσιν ενόψει της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του BCL. Η ομάδα του Αρκάντιους Μιλοσέφσκι θα υποδεχτεί την Ένωση, έχοντας ήδη προστατεύσει την έδρα της σε έναν αγώνα.

Οι Πολωνοί είχαν επικρατήσει της Ντινάμο Σάσαρι στην πρεμιέρα του BCL, κάτι που αποτυπώνει πως στο γήπεδό τους έχουν δυναμική για να λυγίσουν κάθε αντίπαλο. Το ρεκόρ των Πολωνών στον όμιλο είναι 1-1, καθώς την δεύτερη αγωνιστική γνώρισαν δύσκολη εκτός έδρας ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ και στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι στην Ένωση θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν και πάλι εικόνα ομάδας υψηλού επιπέδου, με τον Μιλοσέφσκι να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Στην Κινγκ Στσέτσιν το απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα της Τετάρτης είναι λευκό, καθώς στην τελευταία προπόνηση δεν υπήρξαν απρόοπτα.

Η ομάδα από το Στετίνο θα παραταχθεί πάνοπλη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Betsson, στοχεύοντας στην δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Την ίδια στιγμή που η κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι έντονη για το παιχνίδι αυτό, με τους ιθύνοντες την ομάδα να περιμένουν ο κόσμος να γίνει έκτος παίκτης στην Arena Szczecin το απόγευμα της Τετάρτης.