Η Βίρτους θέλει άμεσα τον Μίτσελ, παλεύει η ΑΕΚ να τον κρατήσει

Ακίλ Μίτσελ

i

© Intime

Η Βίρτους θέλει άμεσα τον Μίτσελ, παλεύει η ΑΕΚ να τον κρατήσει

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:23 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 20.04.2023

Ο Ακίλ Μίτσελ είναι στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια, η οποία θέλει να τον πάρει από τώρα στην Ιταλία, με την ΑΕΚ να κάνει προσπάθειες να πείσει τον παίκτη να μείνει.

Τον Ακίλ Μίτσελ θέλει να κάνει δικό της η Βίρτους, με τους Ιταλούς να θέλουν να κάνουν άμεσα δικό τους τον παίκτη της ΑΕΚ

Ο σέντερ από τον Παναμά, ο οποίος έχει λάμψει στο φετινό BCL, τράβηξε τα βλέμματα της Βίρτους πάνω του, με την ομάδα του Σκαριόλο, όπως πρώτη ανέφερε η Corriere di Bologna και επιβεβαιώνουν οι πηγές του Sportal, να θέλει να τον κάνει άμεσα κάτοικο Μπολόνια.

Η ιταλική ομάδα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον 30χρονο παίκτη από τώρα και να τον κρατήσει με συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2024, με την ΑΕΚ όμως να μην είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον βασικό της σέντερ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης και συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος, δεν έχει διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι ανένδοτος, καθώς δεν θέλει να χάσει τον βασικό πυλώνα της ομάδας του. 

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της την σειρά με το Περιστέρι που ξεκινάει στις 23/4 για τα πλέι οφς της Basket League και θέλει να κρατήσει τον παίκτη, προκειμένου να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί την φετινή σεζόν.

Η Βίρτους από την άλλη, έχει επίσης αποκλειστεί από τα πλέι οφς της Euroleague και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία.