Η Euroleague τιμώρησε τον Γιαννακόπουλο
i

Δημήτρης Γιαννακόπουλος / © Intime

Η Euroleague τιμώρησε τον Γιαννακόπουλο

Sportal newsroom 18:22 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 06.12.2022

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με την Euroleague η οποία του επέβαλλε βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εξαπολύσει επιθέσεις στην Euroleague αφού η κόντρα του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ κρατά εδώ και χρόνια. 

Στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ, η διοργανώτρια Αρχή της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη τιμώρησε με πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για τρεις αγωνιστικές στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. 

Η τιμωρία όπως ενημερώνει μέσω του site της η Λίγκα είναι για προσβλητικές δηλώσεις, χωρίς όμως αν αναφέρει κάτι παραπάνω: «Πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση πρόσβασης στους αγωνιστικούς χώρους της Euroleague για τους επόμενους τρεις αγώνες του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις επιθετικές του δηλώσεις βάσει του άρθρου 24.1.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα. Η απόφαση μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του τμήματος προσφυγών εντός 10 ημερολογιακών ημερών».