Η φανέλα του Πρέλεβιτς στον ουρανό της Πυλαίας! (vids)

Η φανέλα του Πρέλεβιτς στον ουρανό της Πυλαίας! (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:49 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 01.04.2023

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βραβεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον εμβληματικό αρχηγό του Δικεφάλου να βλέπει τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή της PAOK Sports Arena!

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ύψηστη τιμή στον Μπάνε Πρέλεβιτς!

Ο Δικέφαλος, πριν το παιχνίδι με το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Basket League βράβευσε τον εμβληματικό αρχηγό του και άλλοτε πρόεδρο της ΚΑΕ, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο 7, η οποία θα κοσμεί από εδώ και πέρα την οροφή της PAOK Sports Arena!

Φυσικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό, αποθεώνοντας τον μεγάλο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος, ενώ το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του, η οποία ήταν στο πλευρό του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στον Μπάνε, με μια από αυτές να είναι τα μηνύματα από φίλους του, οι οποίοι τον βοήθησαν στην σπουδαία του καριέρα. Ντράγκαν Σάκοτα, Δημήτρης Ιτούδης, Τζον Κόρφας, Κεν Μπάρλοου, Πιτ Παπαχρόνης, αλλά και Πέτζα Στογιάκοβιτς μίλησαν για τον Πρέλεβιτς, με τον ίδιο να κοιτά συγκινημένος τις γιγαντοοθόνες.

Κορύφωση της τελετής η στιγμή που ο Μπάνε Πρέλεβιτς απευθύνθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους να αποθεώνουν εκ νέου τον εμβληματικό αρχηγό του Δικεφάλου του Βορρά.