Η FIBA έστειλε νέα ban σε ΑΕΚ και Άρη

Η FIBA έστειλε νέα ban σε ΑΕΚ και Άρη

Sportal newsroom 19:25 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 20.12.2022

Η Ένωση πρέπει να κρατάει λογαριασμό πλέον, αφού έχει φθάσει πάλι στις 9 προειδοποιήσεις, ενώ ο Αρης που είχε μηδενίσει ενημερώθηκε για τη νέα... παρατήρηση που αφορά οφειλή προς τον Γιάνκοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν πως θα διευθετήσει άμεσα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ από το καλοκαίρι είχε εξηγήσει πως θα είναι αυστηρή με όσες ομάδες έχουν μη διευθετημένες οικονομικές υποχρεώσεις. 

Η ΑΕΚ ήταν μία από αυτές, που βέβαια είχε κάνει διακανονισμό και έτσι της είχε επιτραπεί να κάνει μεταγραφές. Τώρα όμως, τα ban έχουν επιστρέψει και μάλιστα η Ένωση ενημερώθηκε ότι έχει ένα ακόμα. Έφθασε λοιπόν τα εννιά και με το νέο κανονισμό η FIBA δύναται να προβεί σε ανάκληση δελτίων αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα μέσα στις επόμενες 20 ημέρες. 

Όσον αφορά στον Άρη, που πριν από λίγες ώρες τακτοποίησε μία παλαιότερη οφειλή (αυτή προς τον ατζέντη του Ντέβιν Μαρμπλ) και είχε… μηδενίσει, τώρα ενημερώθηκε πως έχει ένα νέο ban για μία οφειλή προς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, που όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ θα διευθετηθεί άμεσα.