Αποκάλυψη: Ο Μάρεκ Κλάσεν στην Καρδίτσα! (vid)
i

© ss Twitter

Αποκάλυψη: Ο Μάρεκ Κλάσεν στην Καρδίτσα! (vid)

Γιάννης Πάλλας 22:45 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 05.08.2023

Ο Μάρεκ Κλάσεν (31χρ., 1.85) είναι σύμφωνα με το Sportal κοντά σε συμφωνία με την Καρδίτσα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής

Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Μάρεκ Κλάσεν (31χρ., 1.85) βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Καρδίτσα! Ο Καναδός πόιντ γκαρντ αποτελεί την επιλογή του Νίκου Παπανικολόπουλου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κλάσεν την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Νίμπουργκ, Προμετέι και Λιμόζ, ενώ έκλεισε την χρονιά στους Vancouver Bandits.

Σε συνολικά 40 παιχνίδια είχε 9.85 πόντους μέσο όρο, 2.83 ριμπάουντ, 4.92 ασίστ και 1.23 κλεψίματα σε 20.6 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μάρεκ Κλάσεν είναι ένας παίκτης ποιότητας που ενισχύει σημαντικά την Καρδίτσα, η οποία έχει αποκτήσει ήδη τους Βασίλη Χρηστίδη και Νίκο Δίπλαρο από την ελληνική αγορά. Παράλληλα, ενισχύθηκε με τους Μίτσελ Σμιθ και Ρομέλο Ουάιτ.

Στην Καρδίτσα κινούνται μεθοδικά, προκειμένου να συμπληρώσουν όλα τα κενά στο ρόστερ που θα είναι πλήρως ανανεωμένο, ώστε στη συνέχεια ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του να δουλέψουν για την απόκτηση της καλύτερης δυνατής «χημείας» των νέων παικτών στην προσπάθεια για παραμονή στην Basket League. 

Οι Θεσσαλοί θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω τη νέα χρονιά επιτυγχάνοντας νωρίτερα την σωτηρία τους και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται, όσον αφορά το σχεδιασμό τους.