Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Τσάντσαρ! (vid)
i

©InTime

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Τσάντσαρ! (vid)

Sportal newsroom 19:39 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 05.08.2023

Παγωμάρα υπάρχει στο στρατόπεδο της Σλοβενίας μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που επιβεβαίωσαν ότι ο Βλάτκο Τσάντσαρ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο

Σοκαρισμένοι είναι στην Εθνική Σλοβενίας, αλλά και στους Ντένβερ Νάγκετς από τον τραυματισμό του Βλάτκο Τσάντσαρ που επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ και το φιλικό με την Ελλάδα, λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Σλοβένος φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Μια πολύ άσχημη στιγμή που προκαλεί μεγάλη στενοχώρια σε όλη την οικογένεια της Εθνικής Σλοβενίας, αλλά και τους Νάγκετς.

Ο 26χρονος άσος των Ντένβερ Νάγκετς έπεσε άσχημα στο παρκέ μετά από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα και φάνηκε ευθύς εξαρχής ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά.

Αποχώρησε υποβασταζόμενος και με έντονους πόνους από το παρκέ του ΟΑΚΑ και οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.