Πλησιάζει στην Παρτίζαν ο Καλάθης

Νικ Καλάθης

i

Νικ Καλάθης / © Euroleague

Πλησιάζει στην Παρτίζαν ο Καλάθης

Sportal newsroom 15:17 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 05.08.2023

Η έλευση του Ραούλ Νέτο στην Φενέρμπαχτσε επηρεάζει άμεσα το μέλλον του Νικ Καλάθη, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Πόλη για να μετακομίσει στο Βελιγράδι, για χάρη της Παρτίζαν.

Προ των πυλών της Παρτίζαν βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής πλέι μέικερ, που φέτος το καλοκαίρι έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Ο Καλάθης μετακόμισε στην Πόλη για να ηγηθεί της περιφερειακής γραμμής της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, όμως έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η έλευση του Ραούλ Νέτο που αναμένεται να πάρει τη μπαγκέτα τγου ηγέτη στο πλάνο του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ σε συνδυασμό με την παρουσία των Γιαμ Μάνταρ και Σεμούς Χαζέρ, η θέση του πλέι μέικερ είναι γεμάτη για την τουρκική ομάδα.

Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ © Intime

Ο Καλάθης αναμένεται να αποχωρήσει από την Πόλη, αλλά δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα. Αυτό γιατί η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να στρώνει το έδαφος για την άφιξή του στην σερβική πρωτεύουσα.

Ο Καλάθης γνωρίζει πολύ καλά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την συνύπαρξή τους στον Παναθηναϊκό, με τον Ζοτς να ξέρει καλά τι μπορεί να προσφέρει ο διεθνής άσος σε άμυνα και επίθεση. Άλλωστε η πρωταθλήτρια της ABA Liga αναζητά έναν πλέι μέικερ, μετά την αποχώρηση του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς.