Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν γλυκοκοιτάζουν τον Χίγκινς

Κόρι Χίγκινς

Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν γλυκοκοιτάζουν τον Χίγκινς

Νίκος Καλαμπάκας 16:42 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 01.08.2023

Δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρει ότι Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν θα ασχοληθούν με τον Κόρι Χίγκινς, μετά τη λύση του συμβολαίου του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Κόρι Χίγκινς έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και στη Σερβία το όνομά του άρχισε να παίζει δυνατά, αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sportal, ο παίκτης θα μπορούσε να μετακομίσει στο Βελιγράδι!

Μπορεί να είναι 34 ετών και να μην βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, αφού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη μέση, όμως ο Κόρι Χίγκινς είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ που κυκλοφορούν στην αγορά ελεύθεροι.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ακολούθησε τον Νίκολα Μίροτιτς που «κόπηκε» από τους Καταλανούς επειδή μειώνουν το μπάτζετ τους και έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη Σερβία αναφέρουν ότι τόσο ο Ερυθρός Αστέρας, όσο και η Παρτίζαν, θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για τον παίκτη. Η εμπειρία του στην Euroleague και το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες του Βελιγραδίου αναζητούν έναν γκαρντ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, τον καθιστούν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για τους δύο «γίγαντες» των Σέρβων.

Σύμφωνα με τους Σέρβους πάντα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου δεν έχασαν χρόνο και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Κόρι βρίσκεται στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Μπάρτσα, έκανε μια διερευνητική επαφή.

Ωστόσο στην υπόθεση δεν αποκλείεται να εμπλακεί και η Παρτίζαν. Η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της δελεάζει κάθε παίκτη της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας και δεν αποκλείεται ο Ζοτς να... ρίξει δίχτυα και στον έμπειρο γκαρντ.

Τη συνέχεια θα τη μάθουμε στο άμεσο μέλλον....