ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν ασχολούμαστε με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν ασχολούμαστε με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:58 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 05.08.2023

Με ένα ποστάρισμα της στα social media, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με άλλους συλλόγους. Τοποθέτηση που ήρθε μετά τον «χαμό» που δημιουργήθηκε το Σάββατο για την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

Το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα ποστάρισμα στα social media. Που σε πρώτη ματιά έμοιαζε ως μια γενική τοποθέτηση. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια». Φαινομενικά, είναι μια διευκρίνιση που αφορά συνολικά τον τρόπο που (δεν) κινείται ο Ολυμπιακός μεταγραφικά. Ωστόσο το timing της διευκρίνισης δεν ήταν τυχαίο. 

Από το πρωί του Σαββάτου αναπτύχθηκε μια μεγάλη φημολογία που ήθελε τους Πειραιώτες να εξετάζουν σοβαρά (ή ακόμη και να πλησιάζουν) την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς! Ενός παίκτη που δεν χρειάζεται συστάσεις -προφανώς- και ταυτόχρονα είναι μέλος μιας πανίσχυρης περιφερειακής γραμμής στη Μονακό. Μαζί με τους Κέμπα Ουόκερ, Ελί Οκομπό και Τζόρνταν Λόιντ, οι Μονεγάσκοι μπορούν να υπερηφανεύονται για την πιο πλήρη επιθετικά γραμμή «κοντών» στη Euroleague.

Και ο Μάικ Τζέιμς είναι -τουλάχιστον για την ώρα- ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ στα πλάνα κόουτς Ομπράντοβιτς, ενώ προφανώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Μονακό. Κάπου εδώ λοιπόν ήρθε η τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media, προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο. Και να θυμίσει πως η ομάδα του Πειραιά δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας με άλλους συλλόγους... Το ποστάρισμα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε παίκτη, είναι όμως μάλλον μια έμμεση διάψευση για τα σενάρια που αφορούν τον Μάικ Τζέιμς.

Ολυμπιακός – Μάικ Τζέιμς: Η φημολογία made in… Twitter και η φωτιά που άναψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
EUROLEAGUE

11:48 - 05.08.2023

Ολυμπιακός – Μάικ Τζέιμς: Η φημολογία made in… Twitter και η φωτιά που άναψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το σενάριο για έναν πιθανό γάμο του Ολυμπιακού με τον Μάικ Τζέιμς μοιάζει με ένα σενάριο πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο ένα story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην αναζήτηση του «εκλεκτού» που θα κάνει την διαφορά, με τους Ερυθρόλευκους να κοιτάζουν παίκτες από το πάνω - πάνω ράφι, τόσο σε Αμερική, όσο και σε Ευρώπη.