Ολυμπιακός – Μάικ Τζέιμς: Η φημολογία made in… Twitter και η φωτιά που άναψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μάικ Τζέιμς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Ολυμπιακός – Μάικ Τζέιμς: Η φημολογία made in… Twitter και η φωτιά που άναψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Sportal newsroom 11:48 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 05.08.2023

Το σενάριο για έναν πιθανό γάμο του Ολυμπιακού με τον Μάικ Τζέιμς μοιάζει με ένα σενάριο πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο ένα story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναζητούν έναν περιφερειακό στη θέση 2, ώστε να δώσει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στον τομέα της δημιουργίας, κάνοντας παράλληλα τη διαφορά δίπλα σε παίκτες όπως ο Τόμας Ουόκαπ, ο Αϊζαια Κάνααν, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και ο Μιχάλης Λούντζης.

Το όνομα του Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα σε σταθερή βάση, με τον Αμερικανό γκαρντ να περιμένει το ΝΒΑ, την ώρα που οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Γιώργος Μπαρτζώκας © Intime

Εσχάτως όμως προέκυψε ένα θέμα το οποίο σήκωσε αρκετό θόρυβο κυρίως μέσα από τα social media, συνδέοντας την ομάδα του Πειραιά με τον Μάικ Τζέιμς! Ο Αμερικανός γκαρντ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για παίκτη που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, η ικανότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ την τελευταία διετία είναι ο ηγέτης της Μονακό, οδηγώντας την μάλιστα την ομάδα του Μόντε Κάρλο στο πρώτο Final 4 της ιστορίας της.

Ο Τζέιμς μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε διστάσει να εκφράσει τις απόψεις του για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και τους οπαδούς της, δείχνοντας πως δεν είναι ιδαίτερα ζεστός σε έναν ενδεχόμενο «γάμο» με την ομάδα του Πειραιά στο μέλλον. 

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη τοποθέτησή του, στο περιθώριο του Final 4 του Κάουνας, όπου χαρακτήρισε «αντιπαθητικούς» τους φίλους του Ολυμπιακού. «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, παίζουν καλά και έχουν ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Δείχνουν πολύ διψασμένοι. Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός, αλλά η ομάδα τους, με τον προπονητή και τους παίκτες που έχουν, είναι ένας καλός οργανισμός», ήταν τα λόγια του.

Όπου υπάρχει καπνός, όμως, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός. Και την φωτιά φρόντισε να την βάλει ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον Μάικ Τζέιμς!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα ποστ στα social media φρόντισε να ταράξει τα νερά. Χρησιμοποιώντας μόλις μία λέξη, εξέφρασε απορία προς τον Αμερικανό γκαρντ. «Σοβαρά;», ρώτησε ο Γιαννακόπουλος τον Τζέιμς μέσω των social media και έδωσε τροφή για πολλά σχόλια. Ιδίως τώρα, σε μια περίοδο που η φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το σενάριο που φέρει στο ραντάρ των Πειραιωτών τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Γιαννακόπουλος άλλωστε έχει εξαιρετική σχέση με τον Αμερικανό άσο, κάτι που είχε αποτυπωθεί και κατά την παρουσία του εκρηκτικού γκαρντ στη χώρα μας, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το ποστάρισμα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο γύρω από την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα γύρω από το θέμα, αλλά και από τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη στην περιφέρεια που θα κάνει τη διαφορά.