Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η αλλαγή μανατζερικού γραφείου από τον Ναν
i

© Getty Images

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η αλλαγή μανατζερικού γραφείου από τον Ναν

Νίκος Καλαμπάκας 14:16 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 03.08.2023

Τα δεδομένα για τον Κέντρικ Ναν, ο Ολυμπιακός που δεν βιάζεται να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και η Octagon που πήρε τα δικαιώματα του Αμερικάνου γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει το ρόστερ του και ψάχνει το... τελευταίο παζλ, που έχει να κάνει με τη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ο Κέντρικ Ναν που είναι το πρόσωπο των ημερών στο μεγάλο λιμάνι της χώρας άλλαξε πριν λίγο καιρό γραφείο μάνατζερ και το sportal ρώτησε και έμαθε αν αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει τους ερυθρόλευκους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να προσθέσει στην ομάδα έναν γκαρντ που θα μπορεί να σουτάρει αλλά και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και ο Κέντρικ Ναν μοιάζει ιδανική επιλογή.

Ο κόμπο γκαρντ που στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στους Μαϊάμι Χιτ, πριν μεταπηδήσει στους Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τόσο ο Ολυμπιακός θα έχει στραμμένη την προσοχή του -ΚΑΙ- πάνω του.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι ο παίκτης άλλαξε γραφείο μάνατζερ και από την Klutch Sports πήγε στην Octagon. Αυτό πυροδότησε νέα σενάρια, αφού η νέα του εταιρεία έχει σχέση με την Ευρώπη και τροφοδοτεί με παίκτες τους συλλόγους που αγωνίζονται στην Euroleague, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτό έχει συμβεί εδώ και περίπου 20 μέρες, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα της μετακίνησης του Ναν στους Πειραιώτες.

Είναι σίγουρο ότι ο παίκτης ενδιαφέρει τους νταμπλούχους Ελλάδας, όπως είναι σίγουρο και το γεγονός ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται πρώτα για το ΝΒΑ. Αν δεν βρει το συμβόλαιο που θέλει εκεί, τότε ίσως πάρει πιο ζεστά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Ευρώπη, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να εξετάζουν κι άλλους παίκτες, κυρίως από την αμερικάνικη αγορά. Στην Ευρώπη οι γκαρντ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σπανίζουν κι έτσι οι επιλογές των φιναλίστ του Final Four της Euroleague, είναι περιορισμένες.

Ο Κόρι Χίγκινς θα μπορούσε να είναι μια λύση, αφού διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση, δεν τον καθιστά νούμερο ένα στόχο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στον Πειραιά δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις και κάνουν στοχευμένα βήματα προς τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το ρόστερ. Ο Ναν όσο δεν βρίσκει ομάδα είναι μια λύση, αλλά όχι η μοναδική...