Η... οσκαρική ερμηνεία του ΛεΜπρόν έπειτα από την αγανάκτησή του για τη διαιτησία (vid)
i

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Πολ Ντάνο / printscreen

Η... οσκαρική ερμηνεία του ΛεΜπρόν έπειτα από την αγανάκτησή του για τη διαιτησία (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:17 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 31.01.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ που δεν του δόθηκε, ακριβώς όπως ο Πολ Ντάνο στο Little Miss Sunsine, όταν έμαθε ότι επειδή έχει αχρωματοψία δεν μπορεί να γίνει πιλότος!

Οι Λέικερς ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τον εκνευρισμό που προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο έχασαν στη Βοστώνη τα ξημερώματα της Κυριακής (29/1). Και αυτή τη φορά δεν είχε να κάνει με την ίδια τους την ομάδα και τον τρόπο που αγωνίστηκε, αλλά με το γεγονός ότι οι διαιτητές έκαναν τα... στραβά μάτια στο ξεκάθαρο φάουλ του Τζέισον Τέιτουμ πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς -και μάλιστα στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα. 

Παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι διαιτητές με ανακοίνωσή τους παραδέχτηκαν το λάθος τους, η ζωή δεν συνεχίζεται με ηρεμία και ακόμα δεν έχει ξεχαστεί το «σκάνδαλο». Ο ιντερνετικός πλανήτης πάντως, έχει χωριστεί στα δύο. Οι μισοί συμπαραστέκονται στον ΛεΜπρόν και οι άλλοι μισοί έχουν σκάσει στα γέλια. Ειδικά ο τρόπος που διαμαρτυρήθηκε ο 38χρονος σούπερ σταρ έδωσε έμπνευση σε αρκετούς. 

O Κέβιν Ο'Κόνορ, πρώην general manager των Γιούτα Τζαζ, πρώην διοικητικό στέλεχος των Σαν Αντόνιο Σπερς και νυν αναλυτής και σχολιαστής του ΝΒΑ φαίνεται πως είναι και μέγας σινεφίλ. Έτσι, όταν είδε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ουρλιάζει, να κλαίει και να οδύρεται στο παρκέ, σκέφτηκε την performance του οσκαρικού ηθοποιού Πολ Ντάνο. Στο «Little Miss Sunsine» των Τζόναθαν Ντέιτον και Βαλέρι Φάρις, υποδυόμενος τον Ντουέιν Χούβερ αντέδρασε υπερβολικά όταν έμαθε ότι το πρόβλημα της αχρωματοψίας του δεν θα του επιτρέψει να γίνει πιλότος. Η σύγκριση με την αντίδραση του «Βασιλιά» είναι προφανής όπως φαίνεται και στην χιουμοριστική ανάρτηση.