Η προσφυγή του Άρη απορρίφθηκε και η τελική βαθμολογία της Basket League κατοχυρώθηκε

Άρης - Περιστέρι

i

© Intime

Η προσφυγή του Άρη απορρίφθηκε και η τελική βαθμολογία της Basket League κατοχυρώθηκε

Γιώργος Γαβριλάκης 11:52 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 11.04.2023

Και ο ΕΣΑΚΕ και το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Άρη που είχε κατατεθεί κυρίως λόγω της εκκένωσης του γηπέδου στο ματς με το Περιστέρι από τις αρχές Μαρτίου, οπότε ξεκινούν τα play offs χωρίς... τροποποιήσεις και περιπέτειες στη βαθμολογία.

Πρώτα ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ και στη συνέχεια το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) απέρριψε την πρόσφυγή που είχε καταθέσει ο Άρης, έπειτα από το παιχνίδι με το Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Basket League

Τότε, οι διαιτητές της αναμέτρησης είχαν επιλέξει την εκκένωση του γηπέδου λόγω των επεισοδίων που είχαν προκύψει, με τον Άρη να μην δέχεται αυτή την απόφαση και να διαμαρτύρεται από την πρώτη στιγμή. Ζήτησε την επανάληψη του αγώνα -oλόκληρου ή των τελευταίων κρίσιμων λεπτών. Τελικά, απορρίφθηκαν τα αιτήματα του και έτσι δεν αλλάζει κάτι στην υπάρχουσα βαθμολογία. 

Σπανούλης: «Είμαστε μια πραγματική ομάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 09.04.2023

Σπανούλης: «Είμαστε μια πραγματική ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του το Περιστέρι bwin, στις 23 ασίστ που δώσανε οι παίκτες αλλά και στον Λι.

Οπότε την Τετάρτη (19/4) μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν κανονικά τα ζευγάρια των play offs με τον Άρη που τερμάτισε τελικά όγδοος στην κανονική διάρκεια της σεζόν να συναντά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στο μεταξύ, το Περιστέρι που στην τελευταία μέρα της regular season νίκησε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε τρίτη θέση και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο -με πλεονέκτημα έδρας- την ΑΕΚ. 

Ο Άρης λοιπόν, προσπαθεί να... ξεχάσει το παρελθόν και να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ολυμπιακό και να «χτίσει» για το μέλλον. Ένα μέλλον, που θα σχεδιαστεί παρέα με τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Tags: