Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού στην «ελληνοποίηση» Ουόκαπ: «Με ένα τηλέφωνο και ένα κωλόχαρτο, όλα γίνονται»

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Κοντός

i

© Intime

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού στην «ελληνοποίηση» Ουόκαπ: «Με ένα τηλέφωνο και ένα κωλόχαρτο, όλα γίνονται»

Sportal newsroom 18:26 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 18.04.2023

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός αντέδρασε για τον τρόπο που πήρε ελληνικό διαβατήριο ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού.

Η ταχύτατη διαδικασία με την οποία ο Τόμας Ουόκαπ πήρε το ελληνικό διαβατήριο και θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ έφερε την αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Κοντός, με story στο Instagram καυτηρίασε τη... fast track ελληνοποίηση του Αμερικανού γκαρντ των «ερυθρόλευκων», σε σχέση με ανθρώπους που μένουν χρόνια στην Ελλάδα και δεν τα καταφέρνουν. Παράλληλα, «χρέωσε» αυτή την εξέλιξη στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

«Σε 19 μήνες Έλληνας την ίδια ώρα που άλλοι παλεύουν για χρόνια να πάρουν διαβατήριο της χώρας που φοιτούν στα σχολεία της, κρατάνε τη σημαία της και αναπνέουν από μωρά τον αέρα της. Με ένα τηλέφωνο και ένα κωλόχαρτο για κάποιον που απάντησε "είμαι αμερικανός" όλα γίνονται. Άλλη μια επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το "ελληνικό μπάσκετ"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Δείτε το σχετικό post: