H σέξι δημοσιογράφος που έχει «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό του Φρανκ Καμίνσκι της Παρτίζαν

H σέξι δημοσιογράφος που έχει «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό του Φρανκ Καμίνσκι της Παρτίζαν

Sportal newsroom 11:42 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 19.10.2023

Το καλοκαίρι που μας πέρασε λίγο πριν πάρει την απόφασή του να αποδεχθεί την προσφορά της Παρτίζαν και να παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στην Ευρώπη, ο Φρανκ Καμίνσκι νυμφεύτηκε την όμορφη δημοσιογράφο, Άσλεϊ Μπριούερ. Το βράδυ της Πέμπτης (19/10, 21:15, Novasports Prime) ο πρώην ΝΒΑer θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στις 17 Αυγούστου ο Φρανκ Καμίνσκι κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισε για πρώτη φορά στην επαγγελματικής του σταδιοδρομία να αποχωριστεί το ΝΒΑ και να έρθει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Η Παρτίζαν του είχε κάνει την καλύτερη πρόταση κι εκείνος την αποδέχθηκε, όπως και τον ρόλο να αντικαταστήσει στην ομάδα την ενέργεια και το ταλέντο του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος καιρό πριν είχε επιλέξει τον Παναθηναϊκό

Λίγες μέρες πριν, την τελική του απόφαση που ήρθε μερικές ώρες μετά τον δεκαπενταύγουστο, ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ, πρώην παίκτη των Σάρλοτ Χόρνετς, Φοίνιξ Σανς, Ατλάντα Χοκς και Χιούστον Ρόκετς -με αξιόλογη παρουσία σε όλες τις σεζόν- είχε πάρει μία ακόμα απόφαση με εξίσου ώριμη σκέψη. Στις 23 Ιουλίου είχε περάσει στέφανα με την αγαπημένη Άσλεϊ Μπρίουερ. Την όμορφη Αμερικανίδα δημοσιογράφο με την οποία άνοιξε το σπιτικό του και 24 μέρες αργότερα μετακόμισε στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Πριν καν προσαρμοστεί στον έγγαμο βίο. 

Βέβαια, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 στο Λος Άντζελες. Τότε που ο Καμίσνκι βρισκόταν κατά τη διάρκεια της τρίτης του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χόρνετς της Σάρλοτ και βρισκόταν στην Καλιφόρνια για ένα παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς. Εκείνη την εποχή η Άσλεϊ εργαζόταν στο τηλεοπτικό δίκτυο του ΑΒC στο τοπικό κανάλι του Λ.Α. και εμφανιζόταν στην εκπομπή Sports Center το Σαββατοκύριακο. 

Οι δυο τους από τότε είναι... αχώριστοι ψυχικά, αλλά πλέον σωματικά για μεγάλα διαστήματα ζουν χωριστά. Η Άσλεϊ έρχεται στην Ευρώπη για να δει τον Φρανκ, αλλά εργάζεται πίσω στις ΗΠΑ και ο σύζυγός της πλέον κατοικεί στο Βελιγράδι. Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά και δεν κοιτάει ούτε αποστάσεις, οπότε οι δυο τους απλώς ανέχονται την χιλιομετρική διαφορά τις μέρες που αυτή τους χωρίζει... 

Πάντως, ο Φρανκ Καμίνσκι το βράδυ της Πέμπτης (19/10) θα βρίσκεται στο Φάληρο εντός του ΣΕΦ μαζί με την υπόλοιποι αποστολή της Παρτίζαν που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague και στο δεύτερο ματς της πρώτης... διαβολοβδομάδας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Στο μεταξύ, η Παρτίζαν έχει στο πλάνο της την προσθήκη ενός παίκτη και ο Τέρενς Ρος δεν είναι απλώς μία επιλογή, αλλά είναι ο άνθρωπος που περιμένει το τελικό κάλεσμα από την ομάδα του Βελιγραδίου που προς το παρόν το... σκέφτεται. Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως και ο Καμίνσκι πριν το αποφασίσει, δεν έχει αγωνιστεί εκτός ΝΒΑ, αλλά αυτό συνδέεται με την Σερβία. 

Διότι, είναι η χώρα καταγωγής της δικιάς του αγαπημένης, Της Ματιγιάνα Ρος, με την οποία ζουν μαζί (και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά) πριν καν γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας το 2011. 

Όλη η δράση της αγωνιστικής μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παρτίζαν στην εκπομπή Sportal Euroleague Show