«Βόμβα» με Τέρενς Ρος η Παρτίζαν
i

© Photo by Christian Petersen/Getty Images

«Βόμβα» με Τέρενς Ρος η Παρτίζαν

Sportal newsroom 20:27 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 16.10.2023

Η Παρτίζαν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τέρενς Ρος και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Παρτίζαν. Η ομάδα της Σερβίας, όπως αναφέρει το Sportal.rs, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 32χρονο γκαρντ Τέρενς Ρος που μετράει πάνω από μία δεκαετία στο NBA.

Ο Αμερικανός παίκτης έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ και από τότε δεν έχει βρει ομάδα. Ο παίκτης είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι ότι είχε πρόταση από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Εξήγησε, μάλιστα, πως «ποτέ δεν ξέρεις! Αυτή τη στιγμή μελετάμε όλες τις προοπτικές». Τότε, είχε πει, μάλιστα, ότι εκτός NBA η μόνη του επιλογή θα ήταν η Παρτίζαν με δεδομένο ότι η γυναίκα του είναι Σέρβα.

«Η γυναίκα μου και η οικογένειά της είναι από τη Σερβία. Αν και πολλοί από αυτούς έχουν μετακομίσει σε όλο τον κόσμο, είναι όλοι από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Έχω πολλούς φίλους και οικογένεια εκεί, η γυναίκα μου παίρνει συχνά τα παιδιά στη Σερβία και έχω πολλούς οικογενειακούς δεσμούς εκεί. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στη Σερβία με την οικογένειά μου και να ζήσω εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που σίγουρα θα το σκεφτόμουν, γιατί υπάρχει και το συναισθηματικό κομμάτι στη μέση», είχε αναφέρει στο «twitch» ο Τέρενς Ρος.

Όπως αναφέρει το Sportal.rs, ο Ρος συμφώνησε σε όλα με την Παρτίζαν. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Ρος και η σύζυγός του αναζητούν σχολεία στο Βελιγράδι, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Τέρενς Ρος έχει ολοκληρώσει επτά σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου με διψήφιο αριθμό πόντων μέσο όρο. Κορυφαία σεζόν της καριέρας του 32χρονου γκαρντ ήταν το 2020-21 όταν με τους Ορλάντο Μάτζικ είχε 15,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Ο Ρος, πάντως, θα βρει στο Βελιγράδι έναν πρώην συμπαίκτη του στους Μάτζικ, τον Πι Τζέι Ντοζίερ. Ο 32χρονος παίκτης έχει ύψος 201 εκατοστά και μπορεί να καλύψει τις θέσεις «δύο» και «τρία». Η Παρτίζαν έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Euroleague με μία νίκη και μία ήττα.