Γιατί ο Μπαρτζώκας χαρακτήρισε «απάνθρωπο» το πρόγραμμα του Ολυμπιακού - Ο αδιανόητος «Γολγοθάς» του Οκτωβρίου

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/©Intime

Γιατί ο Μπαρτζώκας χαρακτήρισε «απάνθρωπο» το πρόγραμμα του Ολυμπιακού - Ο αδιανόητος «Γολγοθάς» του Οκτωβρίου

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:50 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 17.10.2023

Ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος Οκτωβρίου έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα να φέρει εις πέρας, το οποίο περιλαμβάνει έξι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτό το διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν κόντρα σε ΑΕΚ, Μιλάνο, Παρτίζαν, Κολοσσό Ρόδου, Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός εδώ και 20 μέρες περίπου έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν. Η αρχή έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν και αγωνίστηκε κόντρα στο Περιστέρι στα ημιτελικά του Super Cup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο για τη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε με 75-51 του Παναθηναϊκού στον τελικό του τουρνουά. 

Σχεδόν μία βδομάδα μετά (6/10) οι δύο «αιώνιοι» ξανασυναντήθηκαν. Αυτή τη φορά για τη EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» ντούμπλαραν τις νίκες τους κόντρα στους «πράσινους» μέσα σε λίγα 24ωρα, αφού έφυγαν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Την περασμένη εβδομάδα (8/10) ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στη Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 81-72 του Άρη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Το βράδυ της Παρασκευής (13/10) η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στη σεζόν. Αυτό ήταν το τρίτο ματς των «ερυθρόλευκων» μέσα στο Οκτωβρίου. Μέχρι το τέλος του μήνα οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν έξι ακόμα σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Η αρχή θα γίνει θα σε μερικά 24ωρα. Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (15/10, 17:15) υποδέχεται στο ΣΕΦ την ΑΕΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League

Ακολουθεί η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την Τρίτη (17/10) φιλοξενείται από την Αρμάνι στο Μιλάνο και την Πέμπτη (19/10) αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στο Φάληρο. 

Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ έπρεπε να παίζει 20 λεπτά και παίζει 35! Είναι απάνθρωπο! Δεν βρίσκω τίποτα νορμάλ»
EUROLEAGUE

00:17 - 14.10.2023

Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ έπρεπε να παίζει 20 λεπτά και παίζει 35! Είναι απάνθρωπο! Δεν βρίσκω τίποτα νορμάλ»

Στην κούραση των παικτών του Ολυμπιακού στο φινάλε του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague στάθηκε ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο ίδιος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για απάνθρωπο πρόγραμμα, ενώ είπε πως ήταν μια κακή αρχή στους αγώνες του ΣΕΦ.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Ρόδο όπου την Κυριακή (22/10) θα παίξει κόντρα στον Κολοσσό. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» για τον τρέχοντα μήνα θα ολοκληρωθούν με το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (26/10) και με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (28/10 πιθανότατα καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη από τον ΕΣΑΚΕ) για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.