Οι 10 καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (vid)

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

i

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα/©Intime

Οι 10 καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:29 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.10.2023

O Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 68-77 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague στο ΣΕΦ αλλά χάρισε αρκετές όμορφες φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δείτε τις 10 καλύτερες από αυτές.

O Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της EuroLeague, γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση καθώς η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο ΣΕΦ με 77-68, ντουμπλάροντας παράλληλα τις νίκες της. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε κοντά στη νίκη όταν προηγήθηκε με 66-59 στο 35’ αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η κούραση και τα τρίποντα των Αμπρίνες και Λαπροβίτολα τη «λύγισαν». 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν από τους «μπλαουγκράνα», αλλά χάρισαν μερικές πολύ όμορφες φάσεις στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού: 

«Ο τρόπος που εκτελούσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, η Μπαρτσελόνα έβαλε τα σουτ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε κούραση και απουσίες, αλλά στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες αποφάσεις. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά παίξαμε άτσαλα», είπε ο Τόμας Ουόκαπ μετά το ματς στην κάμερα της Nova. 

«Είναι δύσκολο για τον πλέιμεικερ. Παίρνει αποφάσεις, βάζει και τους άλλους στο παιχνίδι. Σίγουρα έβαλα κάποια σουτ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πλέιμεικερ πρέπει να είναι ηγέτης», ανέφερε ο Αμερικανοέλληνας για την εμφάνισή του.