Σατοράνσκι στο Sportal: «Ήταν δήλωση για εμάς τους παίκτες η νίκη μας στο ΣΕΦ»

Τόμας Σατοράνσκι

i

Sportal

Σατοράνσκι στο Sportal: «Ήταν δήλωση για εμάς τους παίκτες η νίκη μας στο ΣΕΦ»

Νίκος Καλαμπάκας 00:05 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 14.10.2023

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με σκορ 77-68 στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague και ο Τόμας Σατοράσνκι στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που ο ίδιος και η ομάδα του έφυγαν με το «διπλό» από το Φάληρο.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Τόμας Σατοράνσκι, μιλώντας στην κάμερα του Sportal για το Sportal Euroleague live show απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στα ποσοστά τους στα τρίποντα.

Ο γκαρντ των Καταλανών είπε ακόμα ότι αυτή η νίκη ήταν μια δήλωση για την ομάδα του και το τι μπορεί να κάνει φέτος στη διοργάνωση, έπειτα από τις πολλές αλλαγές το καλοκαίρι στο ρόστερ της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σατοράνσκι:

Για το κλειδί της νίκης

«Το ποσοστό μας στο τρίποντο ήταν κλειδί, ενώ βοήθησε και το μικρό ροτέισον του Ολυμπιακού, αφού πολλοί παίκτες έπαιξαν πάνω από 30 λεπτά. Ήταν μια νίκη που την πήραμε μέσα από την άμυνα».

Για τη μεταβατική χρονιά κι αν η νίκη ήταν μια δήλωση στους αντιπάλους τους

«Δεν ξέρω αν ήταν δήλωση για τους άλλους, σίγουρα ήταν για εμάς. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας αφού είμαστε νέα ομάδα και κάθε φορά έχουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί

Sportal Euroleague Show με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη: Όλο το παρασκήνιο και το ρεπορτάζ για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα
SPORTAL ORIGINALS

23:15 - 13.10.2023

Sportal Euroleague Show με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη: Όλο το παρασκήνιο και το ρεπορτάζ για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 68-77 από την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με όλο το ρεπορτάζ, παρασκήνιο, ζωντανές συνδέσεις με το ΣΕΦ, συνεντεύξεις και όλη την δράση της Παρασκευής. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Δημήτρης Αγραβάνης.

«Το παιχνίδι με την Παρτίζαν είναι δύσκολο όπως το σημερινό κι εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση κόντρα στους Σέρβους που θα έχουν καυτή ατμόσφαιρα μπροστά στο κοινό τους. Προέχει πάντως ο αγώνας κόντρα στη Γκραν Κανάρια κι εκεί εστιάζουμε τώρα».