To Sportal και ο Red Duckling σε στέλνουν στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν

To Sportal και ο Red Duckling σε στέλνουν στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν

Sportal newsroom 13:08 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.10.2023

Με μία επίσκεψη στο Instagram του Sportal και του Red Duckling και με δύο απλά βήματα μπαίνετε στην κλήρωση και δύο νικητές κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο ΣΕΦ που θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου.

Στις 19 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague, την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το το Sportal, παρέα με τον Red Duckling, έχουν εξασφαλίσει τέσσερις προνομιούχες θέσεις και σας τις προσφέρουν. Δύο τυχεροί λοιπόν, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και ο τρόπος είναι απλός... 

Αρκεί να ακολουθείσετε το τρίπτυχο της κοινωνικής δικτύωσης (Follow/Comment/Tag) για να μπείτε στην κλήρωση. Επισκεφθείτε τους επίσημους λογαριασμούς του Sportal και του Red Ducklin στο Instagram και για να πάρεις μέρος στη διαδικασία αρκούν τα εξής βήματα: 

👌 Follow @sportal.gr & @redduckling 
✍️ Comment & tag 1 φίλο

Μπορείς επίσης να κάνεις όσα σχόλια θες, tagάροντας διαφορετικούς φίλους, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το πολύτιμο εισιτήριο! Στο τέλος ένας τυχερός κερδίζει από μία διπλή πρόσκληση για το Ολυμπιακός-Παρτίζαν (19/10, 21:15)

* Οι προσκλήσεις είναι προσφορά του του Sportal.gr, επίσημου Official Media Partner της Euroleague στην Ελλάδα! 
* Ο διαγωνισμός λήγει 17/10 23:59
* Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε στόρι στις 18/10