Με καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο η Παρτίζαν πριν από «διαβολοβδομάδα» και.... Ολυμπιακό

Με καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο η Παρτίζαν πριν από «διαβολοβδομάδα» και.... Ολυμπιακό

Χρήστος Τσάλτας 23:46 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 14.10.2023

Η Τσιμπόνα έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρτίζαν, όμως η ομάδα του Βελιγραδίου ανέβασε στροφές, είχε σε εξαιρετική κατάσταση τους Νάναλι και Κοπρίβιτσα και έφτασε άνετα στη νίκη με 96-67.

Για ένα ημίχρονο η Τσιμπόνα όχι απλώς έβαλε δύσκολα στην Παρτίζαν, αλλά είχε τον έλεγχο του αγώνα και έδειχνε ικανή για να κάνει τη ζημιά με ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη. Άλλωστε το ξεκίνημα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σεζόν διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα, κάτι που παρατηρήθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι «ασπρόμαυροι» πάτησαν γκάζι στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η άμυνά τους ήταν το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους και πατώντας γκάζι στην επίθεση τα πράγματα απλοποιήθηκαν, με την ανατροπή να έρχεται και την Παρτίζαν να προσθέτει ακόμα μια νίκη, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν, στη Γαλλία.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν έτοιμοι για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσουν Μπαρτσελόνα (17/1) εντός έδρας και Ολυμπιακό (19/10) εκτός έδρας, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τζέιμς Νάναλι με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, έχοντας βοήθειες από τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα που πρόσθεσε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους με 4/7 σουτ είχε ο Ντανίλο Αντζούσιτς.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 36-42, 67-60, 96-67.