Η σούπερ εμφάνιση του Ουόκαπ κόντρα στον Παναθηναϊκό του έδωσε το βραβείο του ΜVP της αγωνιστικής

Τόμας Ουόκαπ

i

Τόμας Ουόκαπ / © tourette photography

Η σούπερ εμφάνιση του Ουόκαπ κόντρα στον Παναθηναϊκό του έδωσε το βραβείο του ΜVP της αγωνιστικής

Sportal newsroom 14:42 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 01.04.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ έκανε σπουδαίο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) για τη Euroleague και λίγες ώρες αργότερα επιλέχθηκε πως ο πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής.

Ο Τόμας Ουόκαπ πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν. Και στο πλαίσιο της εξαιρετικής σεζόν μοιραία εντοπίζονται και σπουδαίες εμφανίσεις. Μία από αυτές παρουσιάστηκαν από τον Αμερικανό γκαρντ το βράδυ της Παρασκευής (31/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ουόκαπ είχε 11 πόντους, 13 ασίστ, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, επιδόσεις αρκετές για να του προσφέρουν και μία ατομική διάκριση, πέραν από την ομαδική νίκη των «ερυθρολεύκων». 

Η Euroleague ανέδειξε τον Τόμας Ουόκαπ ως τον MVP της 32ης αγωνιστικής και με τους 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ξεπέρασε τον ανταγωνισμό. Τον ακολούθησε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς της Μπασκόνια και ο Ματίας Λεσόρ της Παρτιζάν, δύο παίκτες που έκαναν πολύ σπουδαία δουλειά στις νίκες των ομάδων τους. Ο πρώτος κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ και ο δεύτερος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.