Η στιγμή που ο ΛεΜπρόν αγκάλιασε τον Μέσι (vids)

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λιονέλ Μέσι

i

© photo by Megan Briggs / Getty Images / Ideal Images

Η στιγμή που ο ΛεΜπρόν αγκάλιασε τον Μέσι (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:22 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 22.07.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ένοιωσε την ανάγκη να καλοσωρίσει τον Λιονέλ Μέσι λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα με την Ίντερ Μαϊάμι. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ συνάντησε τον Αργεντίνο πριν το ματς, τον αγκάλιασε και λίγο αργότερα υποκλίθηκε στο ταλέντο του.

Δύο Αμερικάνοι, ο ένας από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών και ο άλλος από το Ροζάριο της Αργεντινής, βρέθηκαν την ίδια στιγμή στο ίδιο μέρος και όταν αγκαλιάστηκαν έγινε... η μεγαλύτερη έκρηξη ταλέντου του 21ου αιώνα. 

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς ταξίδεψε μέχρι το Μαϊάμι. Σκοπός του δεν ήταν κάποιο πάρτι στην κοσμοπολίτικη πόλη της Φλόριντα, ούτε κάποια καλοκαιρινή επίσκεψη. Πήγε εκεί για να δει τον Λιονέλ Μέσι να παίζει το πρώτο του παιχνίδι στο MLS, το αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -ή σόκερ όπως το λένε στο βόρειο τμήμα της ηπείρου που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. 

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς συνάντησε πριν το παιχνίδι τον Μέσι και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για μερικά λεπτά και να αγκαλιαστούν ένθερμα. Ήταν ένα καλωσόρισμα του Αργεντίνου από την εγχώρια υπερδύναμη του αθλητισμού και οι δύο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία των δύο πιο δημοφιλών σπορ του πλανήτη προσέφεραν ένα εξωαγωνιστικό στιγμιότυπο που έμεινε ήδη στην ιστορία.  

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μέσι έβαλε την αθλητική του περιβολή, τα ροζ της Ιντερ Μαϊάμι, που είναι η νέα του ομάδα. Μπήκε στο γήπεδο, προσέφερε θέαμα και όταν έβαλε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα (2-1 την Κρουζ Αζούλ) ο ΛεΜπρόν υποκλίθηκε στο μεγαλείο με μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα...