H τρανσέξουαλ 15χρονη κόρη του Ντουέιν Ουέιντ, πήρε κι επίσημα τη νέα της ταυτότητα
i

© Instagram

H τρανσέξουαλ 15χρονη κόρη του Ντουέιν Ουέιντ, πήρε κι επίσημα τη νέα της ταυτότητα

Γιώργος Γαβριλάκης 11:24 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 27.02.2023

Η νεαρή Ζάγια, κόρη του πρώην σταρ του ΝΒΑ, Ντουέιν Ουέιντ, άλλαξε ταυτότητα και η πρώτη μέρα της επόμενης ζωής της την βρίσκει ευτυχισμένη, τον πατέρα της περήφανο και τη μάνα της... εκνευρισμένη!

O Ντουέιν Ουέιντ έπαιξε 12 χρόνια στο ΝΒΑ και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Αυτά στον αγωνιστικό τομέα και στην αθλητική του ζωή. Σε προσωπικό επίπεδο είναι παντρεμένος από το 2014 με τη ηθοποιό Γκαμπριέλ Ουνιόν και έχει ένα παιδί μαζί της, την τετράχρονη Καάβια

Αυτό είναι το μικρότερο τέκνο του 41χρονου Ουέιντ, ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες. Τον 9χρονο Εξέβιερ-Ζαχαρία, που απέκτησε με την influencer Άτζα Μιτόγιερ, λίγο πριν γνωρίσει την Ουνιόν και άλλα... δύο από τον πρώτο του γάμο με την Σιοβόν Φούντσις, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2002 έως το 2010. 

Τα δύο του παιδιά με την Φούντσις είναι ο 20χρόνος Ζαϊρ, ο οποίος αγωνίζεται στη G-League και φιλοδοξεί να κερδίσει μία θέση στο ΝΒΑ (...κάποια στιγμή), ενώ σε λίγους μήνες θα αγωνιστεί με την ομάδα του Κέι Τάουν στο BAL του 2023 και η 15χρονη Ζάγια. Μάλιστα, η Ζάγια Μαλάτσι Εραμίς Ουέιντ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, προ ημερών βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και μιας... διαμάχης ανάμεσα στον πατέρα και τη μητέρα της. 

Ο Ουέιντ που έχει αναλάβει την ανατροφή όλων των παιδιών, βοήθησε την Ζάγια στην μεγάλη της απόφαση να αλλάξει... ταυτότητα. Γεννήθηκε αγόρι, αλλά ζούσε εδώ και χρόνια εμφανισιακά και συναισθηματικά ως κορίτσι. Στις 24 του Φλεβάρη, απέκτησε τη νέα της ταυτότητα και ο Ντουέιν Ουέιντ δήλωσε «υπερήφανος για την κόρη μου, που ζει άνετα και με ειλικρίνεια σε όλες τις πτυχές της ζωής της». 

Αντίθετα, η μητέρα της θεωρεί πως ο Ντουέιν Ουέιντ πίεσε το παιδί τους προς αυτή την κατεύθυνση γιατί «ήθελε να αξιοποιήσει νέες οικονομικές ευκαιρίες που θα εμφανίζοντας στον ίδιο, από τη δημοσιότητα του συγκεκριμένου θέματος». 

Το θέμα είναι ότι... ιντερνετικά τουλάχιστον η νεαρή Zάγια είναι μία όμορφη κοπέλα που δείχνει από την social media ζωή της, πως είναι χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό για τη νέα της ζωή.