Ξέφρενος χορός από τον... παππού του Γκόλντεν Στέιτ (vid)
i

printscreen

Ξέφρενος χορός από τον... παππού του Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:20 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 24.04.2023

Με μεγάλο ενθουσιασμό και νεανική ενέργεια ο ηλικιωμένος φαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έδωσε παράσταση χορού στην κερκίδα του Chase Center, ανάλογη με αυτή που προσέφερε ο Στέφεν Κάρι στο παρκέ του γηπέδου.

Με ενέργεια εφήβου και χορευτικές δεξιότητες επαγγελματία, ο ηλικιωμένος φίλαθλος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν θέλησε να... κρύψει τον ενθουσιασμό του που παρακολουθούσε από κοντά έναν αγώνα των play offs και μάλιστα τον συγκεκριμένο -που είχε τεράστιο ενδιαφέρον και εξαιρετικής ποιότητας θέαμα. 

Η αγωνία πριν τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας του με 126-125 δεν τον έκανε κατηφή, ούτε προβληματισμένο. Έζησε την κάθε στιγμή, ενώ παρασύρθηκε και από τους μουσικούς ρυθμούς.   

O Ντεζούντε Μάρεϊ κουτούλησε τον διαιτητή και κινδυνεύει με τιμωρία (vid)
NBA

09:05 - 24.04.2023

O Ντεζούντε Μάρεϊ κουτούλησε τον διαιτητή και κινδυνεύει με τιμωρία (vid)

Ακριβώς με την ολοκλήρωση της νίκης των Σέλτικς στην Ατλάντα, ο Ντεζούντε Μάρεϊ των Χοκς αποφάσισε να... τρομοκρατήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης. Κατευθύνθηκε προς τα πάνω του, τον... κουτούλησε και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ και ενώ το παιχνίδι είχε πάρει... φωτιά, ο συμπαθής και ταλαντούχος κύριος συντονίστηκε με τη μουσική του γηπέδου, λίκνισε το κορμί του με αυθόρμητες φιγούρες και έβγαλε από μέσα του το παιδί που κρύβουν και καταπιέζουν όλοι οι... ενήλικες. 

Η κάμερα αμέσως κατευθύνθηκε πάνω του και αποθεώθηκε από το κοινό. Ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τον Στέφεν Κάρι! Η αλήθεια είναι ότι ο... παππούς του Γκόλντεν Στέιτ θύμισε τον κλασικό ρόλο των φιλάθλων στα γήπεδα του «μαγικού πλανήτη» μιας και τελευταία έχουμε δει πολλές μάχες και πολλές μπουνιές στις εξέδρες. Και στο Γκόλντεν Στέιτ, αλλά και στο Μέμφις.