O Ντεζούντε Μάρεϊ κουτούλησε τον διαιτητή και κινδυνεύει με τιμωρία (vid)

Ντεζούντε Μάρεϊ

i

© photo by Todd Kirkland / Getty Images / Ideal Images

O Ντεζούντε Μάρεϊ κουτούλησε τον διαιτητή και κινδυνεύει με τιμωρία (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:05 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 24.04.2023

Ακριβώς με την ολοκλήρωση της νίκης των Σέλτικς στην Ατλάντα, ο Ντεζούντε Μάρεϊ των Χοκς αποφάσισε να... τρομοκρατήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης. Κατευθύνθηκε προς τα πάνω του, τον... κουτούλησε και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Χοκς στην Ατλάντα κόντρα στους Σέλτικς, ο σταρ των γηπεδούχων Ντεζούντε Μάρεϊ αποφάσισε να εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του για την διαιτησία στον ίδια τον διαιτητή από τον οποίο πήγαζαν τα παράπονα του. Δεν περίμενε απλώς να τους... επιπλήξει με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Κατευθύνθηκε έτσι απευθείας στον έναν από αυτούς και τον πλησίασε τόσο μέχρι που το κεφάλι του προσέκρουσε στο πρόσωπό του. Ο διαιτητής, ονόματι Γκεντιμίνας Πετράιτις, ο οποίος βρίσκεται στο πρωτάθλημα με σφυρίχτρα στα χέρια από το 2015, τον κοίταξε απορημένος και ο Μάρεϊ δεν συνέχισε. Απλώς τον κουτούλησε και αποσύρθηκε.  

Αισιοδοξία και αμφιβολία για τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Game 4 των Μπακς με τους Χιτ - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs
NBA

08:46 - 24.04.2023

Αισιοδοξία και αμφιβολία για τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Game 4 των Μπακς με τους Χιτ - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Τα ξημερώματα της Τρίτης (25/4, 02.30) οι Μιλγουόκι Μπακς παίζουν το τέταρτο παιχνίδι τους με τους Χιτ. Βρίσκονται πίσω με 2-1 νίκες και προς το παρόν η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμένει αμφίβολη - Οι Νάγκετς έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το sweep, οι Ουόριορς ισοφάρισαν τους Κινγκς και οι μάχες... δυναμώνουν

Το video από το συγκεκριμένο συμβάν βρίσκεται ήδη στις ερευνητικές υπηρεσίες του ΝΒΑ και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί. Όχι μόνο με πρόστιμο που σίγουρα έχει εξασφαλίσει καθώς δεν μίλησε όπως υποχρεούται στους δημοσιογράφους, αλλά και με αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που θα γίνει στη Βοστώνη και οι Σέλτικς θα προσπαθήσουν να κανουν το 4-1 και να ξεμπερδέψουν με τον πρώτο γύρο των play offs. 

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μάρεϊ με τους 20,5 πόντους, τα 5,3 ριμπάουντ και τις 6,1 ασίστ, το έργο τους σίγουρα θα είναι πιο... εύκολο.