Ήρθε ο Ρένφρο και το Περιστέρι ξεκινά από την Τρίτη την προετοιμασία του

Ήρθε ο Ρένφρο και το Περιστέρι ξεκινά από την Τρίτη την προετοιμασία του

Γιώργος Γαβριλάκης 16:02 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 18.08.2023

Μαζεύονται στο Περιστέρι, ο Νέιτ Ρένφρο ήρθε κι αυτός στην Ελλάδα, αναμένεται μόνο ο Τζο Ράγκλαντ και την Τρίτη (22/8) ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης παίρνει τη σφυρίχτρα και δίνει εκκίνηση της προετοιμασίας.

Πλέον, απομένει μόνο ο ερχομός του Τζο Ράγκλαντ για να ολοκληρωθεί η παρέα. Το Περιστέρι σιγά σιγά μαζεύεται και η προετοιμασία είναι έτοιμη να αρχίσει. Την Παρασκευή (18/8) οι άνθρωποι της ομάδας από τα δυτικά προάστια της Αθήνας υποδέχθηκε τον Νέιτ Ρένφρο και το Σάββατο (19/8) αναμένεται ο Ράγκλαντ. 

Είχαν προηγηθεί οι αφίξεις και των υπόλοιπων Αμερικανών σε δύο δόσεις, οπότε σιγά σιγά όλοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, από εργομετρικά και όλα τα καθιερωμένα τεστ ώστε την Τρίτη (22/8) οι παίκτες να συναντήσουν τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη και τους συνεργάτες του για να ξεκινήσει η δράση και το... δέσιμο της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. 

Το Περιστέρι προέρχεται από μία εκπληκτική πορεία που στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2022-23 έφθασε στον πρώτο τελικό της ιστορίας του (στο Κύπελλο, εκεί όπου έχασε από τον Ολυμπιακό), ενώ ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή προσπάθεια στο εγχώριο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. 

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις και τη Μακάμπι στο τουρνουά της Κύπρου
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:02 - 18.08.2023

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις και τη Μακάμπι στο τουρνουά της Κύπρου

Το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στο φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί στην Κύπρο και οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν τους αντιπάλους τους. Η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθούν απέναντι στους παίκτες του Γιώργος Μπαρτζώκα.

Επειδή όμως, είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς στο υψηλό επίπεδο από το να φθάσεις εκεί η απαιτήσεις μεγαλώνουν και η διάθεση υπάρχει για να πολλαπλασιαστεί και η προσπάθεια. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ και ο κόουτς Σπανούλης έχει πολύ έντονη δουλειά μπροστά του για να δημιουργήσει ένα τελικό σχήμα που θα οδηγήσει σε μία ακόμα επιτυχημένη προσπάθεια.