Η αγκαλιά του Τζέιμς με τον Μπαρτζώκα

Η αγκαλιά του Τζέιμς με τον Μπαρτζώκα

Νίκος Καλαμπάκας 00:01 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 05.01.2024

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 75-73 στο... θρίλερ του ΣΕΦ, αφού οι δύο ομάδες χάρισαν στους θεατές που είδαν τον αγώνα θέαμα και σασπένς. Μετά τη λήξη του αγώνα, Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάικ Τζέιμς είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κόντρα στη Μονακό με 75-73 και ανέβηκε στην 4η θέση της κατάταξης της Euroleague έπειτα από ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα και σασπένς. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί των Μονεγάσκων οι οποίοι έδειχναν αποφασισμένοι για τη νίκη, όμως υπολόγισαν χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος ήταν ο game changer του αγώνα και τελικά χάρισε μια σπουδαία νίκη στους Πειραιώτες. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάικ Τζέιμς είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του πόιντ γκαρντ από τις ΗΠΑ στο Sportal, στην οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πιάσει... λιμάνι, ο ηγέτης της Μονακό πήγε στον κόουτς του Ολυμπιακού και τον αγκάλιασε, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το σεβασμό που τρέφει για τον προπονητή της ελληνικής ομάδας.