Η Ακαδημία Αμπελοκήπων έκοψε την πίτα της υπό την παρουσία του Δήμου Ντικούδη

Ακαδημία Αμπελοκήπων

Η Ακαδημία Αμπελοκήπων έκοψε την πίτα της υπό την παρουσία του Δήμου Ντικούδη

Sportal newsroom 16:21 - 19.01.2024

Η Ακαδημία Αμπελοκήπων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έχοντας καλεσμένο στην εκδήλωση τον Δήμο Ντικούδη.

Μια μπασκετική παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και μεταλαμπαδεύει τις αξίες του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ... Αυτά τα ιδανικά πρεσβεύει η Ακαδημία Αμπελοκήπων, η οποία με καλεσμένο τον Δήμο Ντικούδη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 14/1.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και δώρισε στους τυχερούς της εκδήλωσης που κέρδισαν το φλουρί, αντίτυπα του βιβλίου του.

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου των Αμπελοκήπων:

Η Ακαδημία Αμπελοκήπων έχει καθιερωθεί ως ένα σημείο αθλητικό αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή, μια μπασκετική παρέα που διαρκώς μεγαλώνει και προσφέρει σωστή εκμάθηση του μπάσκετ, προοπτικές, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Το ριζικά «μεταμορφωμένο» γήπεδό μας, το «σπίτι» της Ακαδημίας Αμπελοκήπων, γέμισε κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής 14/1 για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δεν ήμασταν μόνοι όμως, οι αθλήτριες και αθλητές της Ακαδημίας, τα μέλη των οικογενειών τους και οι άνθρωποι της ομάδας. Με μεγάλη χαρά και τιμή, υποδεχτήκαμε μια σημαντική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον παλαίμαχο διεθνή παίκτη με παρουσίες σε μεγάλες διακρίσεις της Εθνικής ομάδας και νυν υπεύθυνο όλων των Εθνικών ομάδων ως μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ, Δήμο Ντικούδη.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του καλεσμένου μας, ακολούθησε το μοίρασμα των κομματιών από τις πίτες που υπήρχαν μία για κάθε τμήμα και με ένα ιδιαίτερο δώρο για τον τυχερό του κάθε φλουριού, επίσης ένα για κάθε τμήμα.

Το βιβλίο All around, μια… στάση ζωής του Δήμου Ντικούδη, υπογεγραμμένο επί τόπου μάλιστα προς τις τυχερές και τους τυχερούς, με τον αποχαιρετισμό αυτής της όμορφης οικογενειακής γιορτής να έρχεται και με τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ευχές για υγεία και καλή πρόοδο, να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε ένα όμορφο 2024.

Tags: