Ανατριχίλα: Ο Ρίκι Ρούμπιο παίζει πάλι μπάσκετ στην Ευρώπη και χαμογελά ξανά – Η ανεπανάληπτη αποθέωση στο «Παλάου» (vid)

Ανατριχίλα: Ο Ρίκι Ρούμπιο παίζει πάλι μπάσκετ στην Ευρώπη και χαμογελά ξανά – Η ανεπανάληπτη αποθέωση στο «Παλάου» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:10 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 01.03.2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στα χρώματα της Μπαρτσελόνα και στο παιχνίδι απέναντι στην Μονακό, στο Palau Blaugrana, πάτησε ξανά παρκέ και μάλιστα δεν έχασε καθόλου χρόνο, σκοράροντας για την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου.

Το δύσκολο διάστημα πέρασε, τώρα το μπάσκετ επέστρεψε στην ζωή του Ρίκι Ρούμπιο, που έπειτα από πολύμηνη απουσία είναι και πάλι δυνατός στα παρκέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός πλέι μέικερ έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, στο παιχνίδι κόντρα στην Μονακό και το Palau Blaugrana σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον άσο της ομάδας στη μεγάλη επιστροφή του.

Μάλιστα λίγο μετά την είσοδό του στο παρκέ έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, καθώς άνοιξε λογαριασμό με το αντίπαλο καλάθι, με τους φίλους των Καταλανών να τον αποθεώνουν ακόμα περισσότερο.

Δείτε τη στιγμή της εισόδου του Ρίκι Ρούμπιο στο παρκέ:

Το πρώτο καλάθι του Ρίκι Ρούμπιο στην επιστροφή του στη δράση: