Η παρέμβαση του Πίτερς για τον Μιλουτίνοφ: «Είναι κτήνος»

Η παρέμβαση του Πίτερς για τον Μιλουτίνοφ: «Είναι κτήνος»

Νίκος Καλαμπάκας 23:47 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 19.01.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Sportal, όταν στη μέση μπήκε ο Άλεκ Πίτερς για να αποθεώσει τον σέντερ από τη Σερβία.

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι και σημείωσε τη 12η νίκη του στη φετινή Euroleague επικρατώντας στο ΣΕΦ με 89-72. 

Κορυφαίος των Πειραιωτών ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού ο Σέρβος σέντερ σημείωσε 20 πόντους και πήρε άλλα τόσα ριμπάουντ, σε ένα μυθικό double double. 

Ο ίδιος μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου. Όπως μιλούσε ο Μιλουτίνοφ, στην κάμερα εμφανίστηκε ο Άλεκ Πίτερς. 

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Δύσκολο να μπω στα παπούτσια του Φαλ, η νίκη μας έδωσε ψυχολογία ενόψει Παναθηναϊκού»
EUROLEAGUE

23:37 - 18.01.2024

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Δύσκολο να μπω στα παπούτσια του Φαλ, η νίκη μας έδωσε ψυχολογία ενόψει Παναθηναϊκού»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (20), έβαλε άλλους τόσους πόντους στη Μακάμπι και μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Ισραηλινών, έκανε δηλώσεις για όλα στο Sportal.

Ο πάουερ φόργουορντ από τις ΗΠΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον συμπαίκτη του, αφού πήγε κοντά στο μικρόφωνο και είπε «Ο τύπος είναι κτήνος», αποδίδοντας τα εύσημα στον συμπαίκτη του για το double double που είχε κάνει λίγη ώρα πριν...

23:44 - 18.01.2024

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Ήταν τελικός για εμάς, έπαιξα και για τον Φαλ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο Sportal Euroleague Show μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι με 89-72 και τόνισε ότι έπαιξε και για τον Μουστάφα Φαλ, που υποφέρει από τραυματισμό ενώ σχολίασε ότι το ματς με την ομάδα του Όντετ Κάτας ήταν τελικός για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Μακάμπι 89-72: ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ Μιλουτίνοφ και πάρτι στο ΣΕΦ! - Sportal Euroleague Show