Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι για το Game 1

Παναθηναϊκός - Μακάμπι

i

©Intime

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι για το Game 1

Νίκος Καλαμπάκας 08:23 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 23.04.2024

Από το ΟΑΚΑ ξεκινούν απόψε το βράδυ τα playoffs της Euroleague, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός στοχεύει να κάνει το 1-0 κόντρα στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα playoffs της Euroleague και μαζί με τη Μακάμπι ανοίγουν απόψε την αυλαία τους (20.30 Novasports Prime, Sportal.gr).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τερμάτισε 2η στη regular season της διοργάνωσης και τίθεται αντιμέτωπη με τους Ισραηλινούς, σε μια σειρά από τις... κλασικές της Euroleague.

Οι δύο ομάδες έχουν πλούσια ιστορία στη διοργάνωση και απόψε το βράδυ θα κληθούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4.

Η Μακάμπι βρέθηκε σε αυτή τη φάση μέσα από τη διαδικασία των play in, εκεί όπου η ομάδα του Όντεν Κάτας επικράτησε της Μπασκόνια και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τη διαδικασία.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθύν πλήρεις στο παρκέ, αφού τόσο ο Εργκίν Αταμάν, όσο και ο Όντεν Κάτας έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες τους.

Διαιτητές θα είναι ο Ματέι Μπολντόζερ, ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία και ο Μίλος Κόλιενσιτς.

23:55 - 22.03.2024

Το βίντεο που δεν χάνεται: Το σόου του Σλούκα σε 61 δευτερόλεπτα!

Απολαυστικός, καθοριστικός, απλά... ηγετικός! Ο Κώστας Σλούκας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, οδηγώντας το «τριφύλλι» σε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ με 89-81.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20.30.

Στις 22.00 η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στο δεύτερο ζευγάρι της σειράς που θα ξεκινήσει σήμερα τη διαδικασία των playoffs.