Η Βαλένθια χάνει τον Οτζελέγιε για αδιευκρίνιστο διάστημα

Σέμι Οτζελέγιε

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Η Βαλένθια χάνει τον Οτζελέγιε για αδιευκρίνιστο διάστημα

Γιώργος Γαβριλάκης 15:16 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 18.12.2023

Ο Σέμι Οτζελέγιε θα απουσιάσει για λογαριασμό της Βαλένθια λόγω τραυματισμού και στα δύο ματς της διαβολοβδομάδας που ξεκινά την Τρίτη (19/12). Δεν θα παίξει ούτε κόντρα στην Παρτίζαν, ούτε απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια. Μάλιστα, οι Ισπανοί ακόμα δεν γνωρίζουν καν πότε θα μπορούν να στηριχθούν και πάλι πάνω του.

Για την Παρτίζαν, ο Φρανκ Καμίνσκι επιστρέφει στη δράση και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κόντρα στην Βαλένθια την Τρίτη (19/12). Για τον ισπανικό σύλλογο όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα με τον τραυματισμό του Σέμι Οτζελέγιε

Ο δυναμικός φόργουορντ είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στην δεύτερη υποχρέωση της Βαλένθια για την διαβολοβδομάδα που ξεκινά. Δηλαδή, το παιχνίδι κόντρα στην τέως ομάδα του, Βίρτους Μπολόνια (Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου).

Στην πραγματικότητα κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη δράση ο Οτζελέγε, καθώς το πρόβλημα στο  πόδι τελικά είναι πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί. Έχει υποστεί μία ρήξη σε ένα μυ του αριστερού του και πονάει σε σημαντικό βαθμό. 

Οι πρωταγωνιστές των στατιστικών μετά από 14 αγώνες στην EuroLeague - O Μήτογλου... τρυπώνει παντού και ο Πίτερς κρατιέται ψηλά
EUROLEAGUE

11:42 - 18.12.2023

Οι πρωταγωνιστές των στατιστικών μετά από 14 αγώνες στην EuroLeague - O Μήτογλου... τρυπώνει παντού και ο Πίτερς κρατιέται ψηλά

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2023 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου της EuroLeague, οι ομάδες αρχίζουν να ξεχωρίζουν και μαζί τους και οι πρωταγωνιστές σε ατομικό επίπεδο. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πρώτος σκόρερ και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Υπάρχουν όμως και τέτοιες στις λίστες, όπως υπάρχουν και παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Δύο μάλιστα εξ αυτών, ο Ντίνος Μήτογλου και ο Άλεκ Πίτερς έχουν ισχυρή παρουσία στα top-10.

Μαζί του «πονάει» και η Βαλένθια, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη που πρωταγωνιστεί στο γήπεδο για λογαριασμό της και μέχρι στιγμής προσφέρει 13,3 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο στις 11 ευρωπαϊκές του εμφανίσεις.