Ο Μπραζντέικις στο Sportal: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:08 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 18.02.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για μια μάχη τίτλου και ο Λιθουανός έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα από την κάμερα του Sportal!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Προμηθέα και πλέον μπροστά του έχει τον Παναθηναϊκό, που θα είναι ο αντίπαλός του στον μεγάλο τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις πάντως είναι απόλυτα έτοιμος για τον… πόλεμο που θα έχουμε στο παρκέ του κλειστού της Νέας Αλικαρνασού «Δύο Αοράκια».

Μετά τον ημιτελικό με τον Προμηθέα ο Ίγκνας Μπραζντέικις του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του Sportal για αυτό που ακολουθεί για τους Πειραιώτες, τονίζοντας αρχικά πως «Θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα βγούμε και θα τα δώσουμε όλα. Θα συγκεντρωθούμε στην άμυνα και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Ξέρουμε πως είναι ταλαντούχα ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι κάνουμε καλύτερα».

Ίγκνας Μπραζντέικις

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήταν εκτός 12άδας στο ματς των προημιτελικών με το Περιστέρι, όμως σε αυτό κόντρα στον Προμηθέα ξεκίνησε βασικός, με τον Λιθουανό να σχολιάζει αυτή την μετάβαση στην κάμερα του Sportal.

«Είναι ενδιαφέρον, αλλά σε αυτή την ομάδα με αυτή την κουλτούρα, ο επόμενος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια», είπε.

Όσο για την μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Ίγκνας Μπραζντέικις τόνισε ότι είναι από τα πράγματα που κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό τον τελικό που ακολουθεί.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η αντιπαλότητα κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ιδιαίτερο. Αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για όλους μας. θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του, ενώ για το τέλος του ζητήσαμε να μας σχολιάσει την πρόκληση που θα έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του απέναντι στον ταλαντούχο Παναθηναϊκό. Η απάντησή του σε αυτό ήταν τουλάχιστον αφοπλιστική.

«Δεν πειράζει. Είμαστε έτοιμοι. Θα έχουμε το πλάνο μας έτοιμο, θα είμαστε σκληροί όπως είπα. Δεν θα δώσουμε σε καμία ομάδα ειδικό σεβασμό. Βγαίνουμε και παλεύουμε με κάθε ομάδα το ίδιο. θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε με σκληράδα», δήλωσε στο τέλος της συνέντευξή του στο Sportal.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός