Ιωνικός: Έκανε ξανά δικό του τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

i

Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ / © Intime

Ιωνικός: Έκανε ξανά δικό του τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:00 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 29.03.2023

Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ επιστρέφει στον Ιωνικό, καθώς οι Νικαιώτες έκλεισαν τον σπουδαίο Αμερικανό σκόρερ και τον επαναφέρουν στην ομάδα μετά από σχεδόν 4 χρόνια, κάνοντας έτσι την ύστατη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Στον Ιωνικό ολοκλήρωσαν μια σημαντική κίνηση, καθώς οι Νικαιώτες έκαναν δικό τους για τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ με αυτό που απομένει να είναι μόνο η ανακοίνωσή του. 

Ο 39χρονος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποι του Ιωνικού τον έπεισαν να κάνει ακόμα ένα πέρασμα από την ομάδα, προκειμένου να την βοηθήσει στα τελευταία δύο παιχνίδια απέναντι σε Λαύριο (εντός) και Καρδίτσα (εκτός) που έχει και χαρακτήρα τελικού παραμονής στην Basket League.

Στόχος του Ιωνικού είναι το δύο στα δύο, προκειμένου να βρεθεί και τη νέα σεζόν στη Basket League. Και ειδικότερα να κερδίσει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Καρδίτσα. Για αυτό και επιλέχθηκε ο Μπαρτ, που ακόμα και στα 39 του, μπορεί να δώσει λύσεις με την εμπειρία του και το χάρισμά του στο σκοράρισμα, με τους Νικαιώτες να κάνουν έτσι την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ είναι γιος του Στιβ Μπαρτ, ο οποίος πέρασε από τον Ηρακλή με σκοπό να διαδεχθεί τον θρυλικό Ντέιβιντ Ίνγκραμ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με πέντε διαφορετικές ομάδες, καθώς φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιάδας Πατρών, Απόλλωνα Πάτρας, ΓΣΛ Φάρου, Ρεθύμνου και Ιωνικού, ενώ με τους Νικαιώτες το 2019 να είναι ο top scorer στην Basket League

Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε για 16 χρόνια, περνώντας από 26 διαφορετικές ομάδες! Παράλληλα, είναι κάτοχος ουκρανικής υπηκοότητας, έχοντας λάβει μέρος και στο Ευρωμπάσκετ του 2011, και πλέον αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα για να γίνει εκ νέου στην καριέρα του κάτοικος του κλειστού του Πλάτωνα.

Tags: