Ιωνικός: Φέρνει τον Μάιερς και επιλέγει «Καλάφα» ή Μπατή!

Μάικλ Μάιερς

i

Astana BC

Ιωνικός: Φέρνει τον Μάιερς και επιλέγει «Καλάφα» ή Μπατή!

Γιάννης Πάλλας 20:48 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 31.03.2023

Ο Μάικ Μάιερς αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal τον ξένο που θα προστεθεί στο ρόστερ του Ιωνικού για το τελευταίο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάικ Μάιερς (31χρ., 2.06) βρίσκεται ο Ιωνικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα της Νίκαιας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την Καρδίτσα εκτός έδρας!

Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίζεται στην Αστάνα έχει τη φετινή σεζόν σε 24 παιχνίδια, 11.58 πόντους μέσο όρο, 8.1. ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 25.2 λεπτά συμμετοχής.

Ουσιαστικά ο Μάικ Μάιερς θα προστεθεί μαζί με τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ στο ρόστερ του Ιωνικού, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League, όπου θα παιχθεί η παραμονή στην κατηγορία με την Καρδίτσα.

Βέβαια, πριν από το παιχνίδι με την Θεσσαλική ομάδα προηγείται η αναμέτρηση με το Λαύριο το Σάββατο (1/4, 16:00) στο κλειστό του «Πλάτωνα» με αντίπαλο το Λαύριο, για την 21η αγωνιστική της Basket League, όπου στόχος είναι η νίκη για να πάνε στη συνέχεια να υπερασπιστούν το +7 του πρώτου αγώνα στην Καρδίτσα.

Παράλληλα, οι συζητήσεις για το θέμα του προπονητή που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στον αγώνα με την Θεσσαλική ομάδα κορυφώνονται, αφού εκτός του Γιώργου Καλαφατάκη που είναι και το μεγάλο φαβορί, πιθανότητες για να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή έχει και ο Μάριος Μπατής.

Ένας εκ των δυο θα είναι ο κόουτς που θα κληθεί σε μια εβδομάδα να παλέψει για την σωτηρία της ομάδας της Νίκαιας.