Αποδοκιμασίες σε Αγραβάνη στο ΣΕΦ (vid)

Δημήτρης Αγραβάνης

i

©intime

Αποδοκιμασίες σε Αγραβάνη στο ΣΕΦ (vid)

Sportal newsroom 20:27 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 31.03.2023

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Δημήτρης Αγραβάνης έγινε αποδεκτός με αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με το που μπήκε ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΣΕΦ για τα πρώτα του σουτ προθέρμανσης.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και ακολούθως στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ο Δημήτρης Αγραβάνης πάνω από μία ώρα πριν από το τζάμπολ αποφάσισε να ακολουθήσει τους Πάρις Λι και Ντουέιν Μπέικον προς το παρκέ για τα πρώτα του σουτ προθέρμανσης. Όπως ήταν επόμενο με το που έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στις κερκίδες έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών.

Κάτι που φάνηκε να μην τον ενοχλεί γιατί ήταν κάτι που έδειχνε να το περίμενε. Ο Αγραβάνης από τη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό είχε βρεθεί αντίπαλός του μόνο ως παίκτης του Προμηθέα, στη διάρκεια της τριετούς παραμονής του, όχι όμως ως παίκτης του Περιστερίου bwin αφού όταν έγινε το παιχνίδι στο ΣΕΦ για τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης ήταν στο δυναμικό της Νάπολι και πλέον για πρώτη φορά ως του Παναθηναϊκού.

Πάντως στη διάρκεια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ο Αγραβάνης έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη δύο φορές κόντρα στον Ολυμπιακό. Η πρώτη φορά στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που είχε διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης και η δεύτερη στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αγραβάνης δεν ήθελε να χάσει το σημερινό (31/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και το θέλω του διεθνή φόργουορντ έγινε πράξη για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού εκεί που ήταν να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά το διάστρεμμα που κληρονόμησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (24/3) επέστρεψε στη δράση μετά από μία εβδομάδα.

Καταρχήν πέντε μέρες μετά (29/3) έβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού σε αυτή που ακολούθησε της νίκης επί της Μπάγερν (28/3) στο ΟΑΚΑ και χθες (30/3) προπονήθηκε κανονικά. Δείγμα της θέλησής του να παίξει στο σημερινό (31/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.