Με Αγραβάνη στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Αγραβάνης

i

© Intime

Με Αγραβάνη στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Πάρης Τσελεπίδης • 14:43 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν ήθελε να χάσει το ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και το θέλω το διεθνή φόργουορντ θα γίνει πράξη για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης εκεί που ήταν να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά το διάστρεμμα που κληρονόμησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (24/3), χθες πέντε μέρες μετά (29/3) έβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού σε αυτή που ακολούθησε της νίκης επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και σήμερα (30/3) προπονήθηκε κανονικά. Δείγμα της θέλησής του να παίξει στο αυριανό (31/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Την δεύτερη αγωνιστική της φετινής τρέχουσας και τελευταίας διαβολοβδομάδας της κανονικής διάρκειας.

Ο Αγραβάνης φάνηκε σαν να το είχε βάλει στόχο να παίξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ κάτι που δεν είχε πετύχει ξανά στη φετινή χρονιά. Είτε ως παίκτης του Περιστέρι bwin καθώς τότε αγωνιζόταν στην Ιταλία με τη Νάπολι είτε του Παναθηναϊκού αφού εκείνη την περίοδο ανήκε στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης».

Τα δίνει όλα για το ΣΕΦ ο Αγραβάνης
EUROLEAGUE

19:59 - 29.03.2023

Τα δίνει όλα για το ΣΕΦ ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού δείχνοντας έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει το παρών την Παρασκευή (31/3) στο ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο διεθνής φόργουορντ απέδειξε για μία ακόμη φορά στη διάρκεια της μπασκετικής του καριέρας ότι μπορεί να κερδίσει το χρόνο με το θέλω του να είναι μέσα στο παρκέ. Κάτι που σαφώς ικανοποίησε πλήρως τον Χρήστο Σερέλη που μπορεί να έχει μία ακόμη λύση στα χέρια του. Υπενθυμίζεται πως η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στον Αγραβάνη κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου όπου μετά το πέρας του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης κληρονόμησε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς του.

Σε αντίθεση με τον Αγραβάνη απόντες θα είναι οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από από διάστρεμμα που είχε υποστεί στη νίκη επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ (17/3) - δηλαδή σχεδόν δύο εβδομάδες πριν - και ο δεύτερος από τενοντίτιδα στο δεξί του γόνατο από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (σ.σ. δηλαδή μία εβδομάδα πριν).

Για αυτό Πονίτκα και Ουόλτερς δεν συμμετείχανε και στη σημερινή προπόνηση. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και παραμένει κλινήρης.