Ιωνικός: Τίμησε Μαυροκεφαλίδη στην κοπή της πίτας ο ερασιτέχνης
i

© Ionikos.gr

Ιωνικός: Τίμησε Μαυροκεφαλίδη στην κοπή της πίτας ο ερασιτέχνης

Sportal newsroom 17:42 - 13.02.2023

Ο ΑΟ Ιωνικός Νικαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τους Νικαιώτες να τιμούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Αναλυτικά: 

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας έκοψε την πίτα του στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», υποδεχόμενος και επίσημα το 2023. Μια κοπή πίτας που μετατράπηκε σε μαζική εκδήλωση καθώς περίπου 1.000 άτομα (αθλητές, γονείς, προπονητές, επίσημοι προσκεκλημένοι οπαδοί κλπ.) κατέκλυσαν το χώρο, τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Συλλόγου που μια τέτοια εκδήλωση λαμβάνει τέτοιες διαστάσεις.

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση, κατέστη σαφές πως ο Ερασιτέχνης Ιωνικός είναι αθλητές του, οι γονείς, οι οπαδοί και φίλοι του Ιωνικού καθώς ο Α.Ο. Ιωνικός είναι μια μεγάλη οικογένεια με ισχυρή δύναμη στην πόλη. Είναι η Ομάδα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο δήμαρχος της πόλης, κ. Ιωακειμίδης

Οι αντιδήμαρχοι κκ. Λεγάκης, Χατζηπαυλίδης, Αραβαντινού

Οι βουλευτές της Β’ Πειραιά, κκ. Τραγάκης, Μαρκόπουλος, Κασιμάτη, Ραγκούσης, Αλεξιάδης καθώς και πολιτευτές κομμάτων της Β’ Πειραιά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, κ. Τσιριγώτης

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, κ. Τσίκληρας καθώς και ο Γενικός Αρχηγός, κ. Δούνης όπως και ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Αλεξανδρής.

Εκπρόσωποι ομοσπονδιών και ενώσεων

Εκπρόσωποι παλαίμαχων

Στην εκδήλωσή μας, τιμήθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες με αποκορύφωμα τη βράβευση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από το δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη για την προσφορά του στο Σύλλογο ενώ στο ίδιο πλαίσιο βραβεύτηκε ο Ηλίας Κυριακίδης από τον γραμματέα του Συλλόγου, κ. Ιωσηφίδη. Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι που βραβεύτηκαν ήταν η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Αντωνάκου, ο αντιδήμαρχος κ. Λεγάκης, η σπουδαία πάλαι ποτέ παίκτρια της υδατοσφαίρισης, κ. Λεοντσίνη και η κ. Βασιλείου.

Παράλληλα, τιμήθηκαν οι χορηγοί Horeca Next, Ζαχαροπλαστείο «Τόλης», ΙΕΚ Όμηρος, KTEO AUTOVISION και ο κ. Παπαδόπουλος Γιώργος για τη συνεισφορά τους στα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Επιπλέον, δόθηκαν έπαινοι στους αθλητές της Ομάδας και πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε:

Το τμήμα βόλλευ για:

Την άνοδο των γυναικών στην Α2 κατηγορία.

Την 1η θέση των Κορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τη 2η θέση των Παγκορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τη 2η θέση των Ανδρών Κ-21 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Την 3η θέση των Ανδρών Κ-18 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το τμήμα πυγμαχίας

5 χρυσά μετάλλια

3 ασημένια μετάλλια

5 χάλκινα μετάλλια

Το τμήμα άρσης βαρών

14 μετάλλια από Πανελλήνια και προκρίσεις

Το τμήμα ποδοσφαίρου για:

Την 1η θέση της Κ-18 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ

Την 1η θέση της Κ-16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ

Το τμήμα υδατοσφαίρισης για:

Την 5η θέση των Μίνι Παίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το τμήμα μπάσκετ για:

Την 3η θέση των Παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Το τμήμα τέννις

Το τμήμα κολύμβησης

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα βέβαια, απέσπασαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ιωνικού ΑμεΑ, στο τέλος των βραβεύσεων.

Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας εδώ και 4 χρόνια έχει γυρίσει σελίδα. Η νέα διοικητική προσπάθεια έχει αναγεννήσει το Σύλλογο από τις στάχτες του, καθιστώντας τον, ένα σύγχρονο σύλλογο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τη στόχευση να παραμένει στην αύξηση των αθλητών στις ακαδημίες μας, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, παραμένοντας ταυτόχρονα σε υψηλά επίπεδα ποιότητας. Παράλληλα, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» (υποτροφίες για τις ακαδημίες) ενώ σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και η πρώτη αιμοδοσία, αφιερωμένη στη μνήμη του Πέτρου Γιάμαλη. Επιπλέον, τη νέα χρόνια, οι αλλαγές για την περαιτέρω αναβάθμιση των τμημάτων του Α.Ο. Ιωνικού θα συνεχιστούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ιωνικού είναι περήφανο για όλα τα τμήματα του Συλλόγου αλλά και τους προπονητές του είτε φέρνουν επιτυχίες είτε κρατούν το επίπεδο ψηλά.

Τέλος, ο Ιωνικός Νικαίας είναι πολύ μεγαλύτερος από όσους συμμετέχουν σε αυτόν και πάντα θα συνεχίζει την πορεία του ανεξαρτήτως προσώπων.