Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα προπονητή

Ζοάν Πλάθα

i

©Intime

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα προπονητή

Χρήστος Τσάλτας 17:31 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 14.06.2023

Η ΚΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Ζοάν Πλάθα, που έφερε στο φως το Sportal και τονίζει πως θα ενημερώσει αρμοδίως για περαιτέρω ενέργειες.

Την αποκάλυψη του Sportal ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ζοάν Πλάθα επιβεβαίωσε η ίδια η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα τελευταία δεκάλεπτα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Ολυμπιακού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:00 - 05.06.2023

Τα τελευταία δεκάλεπτα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε αγχωτικά τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Basket League, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είδαν τους αντιπάλους τους να «ροκανίζουν» διαφορά 13 πόντων και στο τέλος να απειλούν να κλέψουν τη νίκη. Το σενάριο αυτό είναι γνώριμος για τους Πειραιώτες από τον 2ο γύρο της Euroleague κι έπειτα.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σε ενημέρωσή της επισημαίνει ότι ο Ισπανός κόουτς είναι από αυτούς που είναι στο «μπλοκάκι» του συλλόγου για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι θα ενημερώσει η ίδια για τις εξελίξεις.

Όπως σας αποκάλυψε λίγο νωρίτερα το Sportal, η ΑΕΚ έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Ζοάν Πλάθα και οι διοικούντες ευελπιτσούν να είναι εκείνος που θα οδηγεί την ομάδα φέτος, που θα συμπληρώσει ο σύλλογος 100 χρόνια από την ίδυρσή του.

Ο Πλάθα είναι προπονητής με τεράστιες μπασκετικές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και σίγουρα είναι ικανός να φτιάξει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, σε μια χρονιά - ορόσημο για όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για το θέμα του προπονητή, το οποίο είναι και αυτό που «καίει» στην παρούσα φάση την ΑΕΚ. Η περίπτωση του Πεδρο Μαρτίνεθ δείχνει να βγαίνει από το κάδρο της ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός προπονητής προτιμάει να περιμένει ομάδες της ACB, την ώρα που η Ένωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με δύο προπονητές από το εξωτερικό, που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας μαζί με τον Ζοάν Πλάθα, που παραμένει εκ των μεγάλων στόχων.