ΚΑΕ ΑΕΚ: «Θρηνούμε για το χαμό του Μιχάλη, τα ευχολόγια εξαντλήθηκαν, μαζί με την υπομονή μας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Θρηνούμε για το χαμό του Μιχάλη, τα ευχολόγια εξαντλήθηκαν, μαζί με την υπομονή μας»

Sportal newsroom 14:47 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 08.08.2023

Για την ανεπάρκεια των υπευθύνων «για την ασφάλεια και προστασία των συνανθρώπων μας» μίλησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού πρώτα με οδύνη και θλίψη αποχαιρέτησε τον Μιχάλη που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς.

Με βαριά καρδιά, ανείπωτη θλίψη, αλλά και με ένα τεράστιο «γιατί» που θα πρέπει (κάποια στιγμή) να απαντηθεί η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της στην απώλεια μίας ζωής από οπαδική βία. Ο Μιχάλης ήταν φίλος της Ένωσης και το μπασκετικό τμήμα του οργανισμού απέστειλε τα συλλυπητήρια, εξέφρασε την οδύνη του, αλλά δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και την ανεπάρκεια όλων των μηχανισμών να προβλέψουν και να προστατεύσουν. 

«Η οικογένεια της ΑΕΚ BC θρηνεί για το χαμό του Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά την απρόκλητη επίθεση/επιδρομή που δέχθηκαν οπαδοί μας και φιλήσυχοι πολίτες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Tα ευχολόγια εξαντλήθηκαν, μαζί με την υπομονή μας...», ήταν οι πρώτες χαρακτηριστικές λέξεις της ΚΑΕ. 

Ο Παναθηναϊκός ακύρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:28 - 08.08.2023

Ο Παναθηναϊκός ακύρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αφού πρώτα απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και εξέφρασε τη λύπη και την οδύνη η ΚΑΕ Παναθηναϊκος αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του Σεπτέμβρη.

«Ο χουλιγκανισμός είναι (και) παγκόσμιο φαινόμενο», σημειώθηκε και η ανάρτηση κατέληξε στην «ανεπάρκεια των υπευθύνων για την ασφάλεια και προστασία των συνανθρώπων μας είναι ελληνική. Η τιμωρία των φονιάδων, αλλά και όλων όσοι επιχειρησιακά απέτυχαν να αποτρέψουν το κακό πρέπει να είναι παραδειγματική. Η οικογένεια της ΑΕΚ BC με οδύνη και θλίψη αποχαιρετά τον Μιχάλη, και εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους του».