Ανοίγει ο δρόμος για τις υπογραφές με ΟΑΚΑ - Δ.Σ. για την έγκριση της σύμβασης με τον Παναθηναϊκό

ΟΑΚΑ - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Ανοίγει ο δρόμος για τις υπογραφές με ΟΑΚΑ - Δ.Σ. για την έγκριση της σύμβασης με τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 16:16 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 27.04.2023

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης με το οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε διακανονισμό των οφειλών της, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ. ΔΣ στις 2 Μαΐου για την έγκριση της τελικής σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου.

ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκός υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο οι πράσινοι προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου να προχωρά σε ΔΣ για την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου στην ΚΑΕ. 

Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»
EUROLEAGUE

15:51 - 27.04.2023

Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο ατζέντης του Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τη συμφωνία του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ των Πρασίνων.

Το διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου και μετά την έγκριση της σύμβασης θα προχωρήσει και η υπογραφή της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

Tags: