Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»

Ο Εργκίν Αταμάν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

i

© Intime

Ραζνάτοβιτς: «Αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα έχεις φιλοδοξίες, προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα είναι επιθετικός στην αγορά»

Ηλίας Λαλιώτης 15:51 - 27.04.2023

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο ατζέντης του Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τη συμφωνία του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ των Πρασίνων.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός έχουν φτάσει σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον ατζέντη του Τούρκου κόουτς, να σχολιάζει τα τεκτενόμενα στο πράσινο στρατόπεδο.

Σε συνέντευξή του στο Basketnews, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σχολίασε τη συμφωνία αυτή αλλά και το πόσο σημαντικό θα είναι το καλοκαίρι για τους «πράσινους» στην αγορά, με τον Σέρβο να τονίζει ότι περιμένει πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Αταμάν έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις βλέποντας και τα playoffs

Ο Αταμάν έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις βλέποντας και τα playoffs

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά των playoffs της Basket League και τη δουλειά που έχει μπροστά του ο Εργκίν Αταμάν, πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

Για τη συμφωνία εν μέσω της σεζόν με την Εφές: «Τόσοι παίκτες υπογράφουν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο με νέες ομάδες... Καταρχάς ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια του συλλόγου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα. Δεν είναι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Δεύτερον, αυτός είναι ο σύλλογος του. Οι σχέσεις του είναι εξαιρετικές με την Εφές. Τίποτα δεν είναι πραγματικά υπογεγραμμένο. Είναι μια αρχική συμφωνία και τέλος. Εντάξει, δημοσιεύεται κάτι στο Instagram... Αλλά δεν σημαίνει πραγματικά πολλά. Δεν πιστεύω ότι αυτό αξίζει τόσος ντόρος».

Για τη μεταγραφική πολιτική: «Κοίτα, αν φέρεις Αταμάν, προφανώς, έχεις φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχεις είναι αδύναμη, οπότε πρέπει να αλλάξεις πολλά. Προφανώς, θα είναι πολύ επιθετικοί στην αγορά. Ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να αλλάξουν 2-3 παίκτες, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πολλά. Πρώτον, δεν έχει ελληνική βάση. Δεύτερον, οι ξένοι δεν επαρκούν για το επίπεδο που θα θέλαμε να είμαστε. Δεν φτάνουν οι ξένοι για την ομάδα που έχει Αταμάν».

Για το τι πήγε στραβά στην Εφές: «Ξέρω ακριβώς τι δεν λειτούργησε, αλλά δεν είμαι ο τύπος για να το συζητήσω. Και όταν μιλάμε για την Εφές, δεν μιλάμε μόνο για δύο χρόνια. Είναι τέσσερα χρόνια. Πριν από τέσσερα χρόνια έχασαν τον τελικό. Μετά ήταν μια σεζόν COVID όταν κυριάρχησαν, και αργότερα κέρδισαν δύο τρόπαια. Δε θυμάμαι στην EuroLeague να ήταν κάποιος, τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ουσιαστικά στο Top 2. Αυτή είναι η ομάδα που έκανε κάτι εξαιρετικό. Εντάξει, δεν λειτούργησε φέτος, και έτσι είναι. Πολλές κακοτυχίες, πολλοί τραυματισμοί στις κρίσιμες στιγμές και άλλα πράγματα».