Κάιλ Γκάι: «Δεν ξέρω τι έφταιξε με τον Παναθηναϊκό - Υπενθύμισα σε κάποιους ποιος είμαι!»
i

© ACB

Κάιλ Γκάι: «Δεν ξέρω τι έφταιξε με τον Παναθηναϊκό - Υπενθύμισα σε κάποιους ποιος είμαι!»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:12 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 17.02.2024

Με τους 23 του πόντους, αλλά και τις 7 ασίστ, ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν της Τενερίφης, Κάιλ Γκάι, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Μάλαγα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και στην πραγματικότητα ήταν να υπενθυμίσει σε όλους τα χαρίσματα που έχει.

Οι μέρες του στον Παναθηναϊκό δεν ήταν και οι πιο λαμπρές της καριέρα του. Η μεταγραφή του στους «πράσινους» και στο επίπεδο της EuroLeague ήταν ονειρεμένη για τον Κάιλ Γκάι, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος τα είχε οραματιστεί. 

Μετά από μερικούς μήνες αποδεσμεύτηκε και επέστρεψε στην Ισπανία, αλλά ο 26χρονος Αμερικανός σουτέρ, απ΄ ότι φαίνεται δεν απογοητεύτηκε καθόλου. Περισσότερο σαν ένα έξτρα κίνητρο αντιμετώπισε την πορεία του και μέσα από την παρουσία του στην Τενερίφη αρχίζει να αποκτά και πάλι ηθικό, αλλά και... τόνους όρεξης για διάκριση. 

«Δεν ξέρω τι έφταιξε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ στην Ισπανία», είπε λίγο μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μάλαγα. 

Η Τενερίφη συνάντησε στον προημιτελικό του Copa Del Rey του περσινούς Κυπελλούχους Ισπανίας και τους απέκλεισε, κυρίως γιατί ο Γκάι έβαλε 23 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ

«Μερικοί άνθρωποι ξεχνούν ποιος είμαι, οπότε αποφάσισα να τους το υπενθυμίσω», είπε ο πρωταγωνιστής που την περασμένη περίοδο έπαιξε και πάλι στην Ισπανία με την Μπανταλόνα και είχε αναστατώσει με τις εμφανίσεις του όλες τις κορυφαίες ομάδες της Liga Endesa

Ο Κάιλ Γκάι σαρώνει στην Ισπανία, όπως σάρωνε και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό (vids)
REST OF THE WORLD

10:49 - 17.02.2024

Ο Κάιλ Γκάι σαρώνει στην Ισπανία, όπως σάρωνε και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό (vids)

Ξεκίνησε τη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, αλλά επέστρεψε στην Ισπανία για να συνεχίσει το έργο του από εκεί που το είχε αφήσει. Ο Κάιλ Γκάιλ, του οποίου η ευρωπαϊκή καριέρα ξεκίνησε από την Μπανταλόνα, τώρα συνεχίζεται με την Τενερίφη και αφού με τις επιδόσεις του (23 πόντοι, 7 ασίστ) απέκλεισε την Μάλαγα από το Copa Del Ray, αρχίζει να... απειλεί τους πάντες!

Είχε νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης με τα σουτ του, ομοίως και την Μπασκόνια σε κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος. Τώρα, βλέπει μόνο το άμεσο μέλλον και όπως κατέληξε «έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας με την Τενερίφη. Πετύχαμε μόνο μία νίκη και πρέπει να εστιάσουμε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα», που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου (17/2, 22:00).