Καλαϊτζάκης: «Αυτή είναι η δουλειά μου στον φετινό Παναθηναϊκό...»

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Καλαϊτζάκης: «Αυτή είναι η δουλειά μου στον φετινό Παναθηναϊκό...»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τον ρόλο του στον φετινό Παναθηναϊκό, για τη νίκη απέναντι στη Φενέρ, αλλά και για τον στόχο του Κυπέλλου.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν από εκείνους που έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και ο ίδιος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στον ρόλο του, στην άμυνα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά και στο Final 8.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στη Nova:

Για τον δικό του κομβικό ρόλο: «Δεν μου είπε κάτι ο προπονητής, ξέρω τη δουλειά μου όπως έχω πει και άλλες φορές, μπαίνω μέσα και κάνω αυτό που ξέρω. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να ξεκουράζω κάποια παιδιά, δίνω ενέργεια με την άμυνά μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλοι οι παίκτες σε αυτά τα παιχνίδια ζούμε για αυτό, όλοι θέλουμε να βάλουμε ένα μεγάλο σουτ που θα ξεσηκώσει το κοινό αλλά αυτά τα ματς κερδίζονται από την άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενοι γιατί φέτος είμαστε μια οικογένεια».

Για το εάν σκέφτονται το 7ο αστέρι: «Δεν θα πω πολλά σχετικά με αυτό, είναι μακριά ακόμα, την προηγούμενη εβδομάδα με την Αρμάνι κοίταξα πολύ μπροστά και μετά ήρθαν δύο σερί ήττες. Πάμε βήμα-βήμα, τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ και μετά το final-8 και πάμε να σηκώσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Για τον Παπαγιάννη και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ήταν πολύ δύσκολο σίγουρα να επιστρέφει εδώ ο Παπαγιάννης, όσο ήταν εδώ αγάπησε την ομάδα, πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και οι ευθύνες έπεσαν πάνω του μετά τα κακά αποτελέσματα, είμαι χαρούμενος για αυτόν που έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

🔴Παναθηναϊκός - Φενέρ 74-63: Τρίγωνο του «διαβόλου» Λεσόρ, Χουάντσο & Ναν! - Sportal Euroleague Show

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }