Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για ΜάκΛεμορ και Φλιώνη, θα επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις

Μπεν ΜάκΛεμορ

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για ΜάκΛεμορ και Φλιώνη, θα επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις

Χρήστος Τσάλτας 13:41 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 25.09.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ και ο Δημήτρης Φλιώνης είναι εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού στην ποδοκνημική, αλλά σύντομα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή τους με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Στο φιλικό ματς με την Καρδίτσα η ψυχή της ΑΕΚ πήγε στην... κούλουρη, αλλά ξαναγύρισε πίσω αμέσως. Διότι, οι τραυματισμοί του Μπεν ΜάκΛεμορ και του Δημήτρη Φλιώνη με μία πρώτη ματιά φάνηκαν ανησυχητικοί, αλλά με μία δεύτερη δεν ήταν. Και οι δύο χτύπησαν στην ποδοκνημική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουν πολλές μέρες προπόνησης και σε καμία περίπτωση δεν θα απουσιάσουν από τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται. 

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα, θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι (1η Οκτωβρίου), καθώς αναμένεται να μείνει εκτός για δύο-τρεις μέρες και στη συνέχεια να μπει ξανά με φουλ ένταση και σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Φλιώνης από την άλλη, ίσως προφυλαχθεί λίγο παραπάνω. Ενδεχομένως να μην προπονηθεί ολόκληρη την εβδομάδα και κατ' επέκταση ίσως μείνει εκτός για την ανεπίσημη αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο σύλλογο των βορείων προαστίων. 

Αποκάλυψη Αγγελόπουλου: «Η ΑΕΚ φτιάχνει το δικό της κανάλι, για όλους τους ΑΕΚτζήδες»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:20 - 25.09.2023

Αποκάλυψη Αγγελόπουλου: «Η ΑΕΚ φτιάχνει το δικό της κανάλι, για όλους τους ΑΕΚτζήδες»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, έριξε την είδηση της ημέρας, καθώς στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της Ένωσης, αποκάλυψε τη δημιουργία νέου καναλιού για όλους τους φίλους της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι, εκτός προπονήσεων βρίσκεται και διεθνής σέντερ, Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος επέστρεψε από την... περιπέτεια της Εθνικής ομάδας στη Μανίλα των Φιλιππίνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα διάστρεμμα, που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί και ο κόουτς Ζοάν Πλάθα προς το παρόν δεν έχει συνεργαστεί μαζί του σε ομαδικό επίπεδο. Σύντομα όμως, θα γίνει και αυτό και μάλιστα πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να δώσει μεγάλες βοήθειες στην φροντ λάιν της ομάδας.