Κάνααν: «Λέω στον Ουόκαπ να σουτάρει όταν είναι ελεύθερος - Εμπιστεύομαι το τρίποντό του» (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

©Intime

Κάνααν: «Λέω στον Ουόκαπ να σουτάρει όταν είναι ελεύθερος - Εμπιστεύομαι το τρίποντό του» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:50 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 25.11.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν φαίνεται πως έπαιξε καλά απέναντι στην Ζάλγκιρις... επειδή έφαγε πολλή γαλοπούλα!

Ο Αϊζάια Κάνααν σταμάτησε στους 25 πόντους απέναντι στην Ζάλγκιρις, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, σε μια βραδιά που σίγουρα θα θυμάται για καιρό.

Παρόλα αυτά, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αφού πρώτα μίλησε για την... γαλοπούλα την οποία έφαγε (ήταν η ημέρα των Ευχαριστιών), στην συνέχεια στάθηκε στον Τόμας Ουόκαπ και την πολύ καλή του εμφάνιση, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που έδωσε στον συμπαίκτη του!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Amerikanos24tv»:

Πρώτα απ’ όλα, χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών. Τι έκανε η γαλοπούλα για σένα (και έπαιξες τόσο καλά); Ρεκόρ καριέρας σήμερα, 25 πόντοι.

Ξέρεις, έφαγα πολύ καλά χθες και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου.Είναι πάντα καλό να να είσαι σε θέση να βγεις έξω και να δείξεις όλη τη σκληρή δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα. Συνεχίζουμε να να κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κοιτάζοντας τα στατιστικά, μόνο είχατε μόνο 6 λάθη απόψε. Είναι αυτό ένα σημείο έμφασης από τον κοουτς Μπαρτζώκα; Είμαι σίγουρος ότι είναι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό, σωστά;

Ναι, ξέρεις, πρέπει να προσέχουμε την μπάλα. Ξέρουμε ότι αν φροντίσουμε την μπάλα η επίθεση θα ευδοκιμήσει και, θα έχουμε τις ευκαιρίες και τα σουτ που χρειαζόμαστε. Έτσι, είναι σίγουρα ένα σημείο έμφασης η, απλά να φροντίζουμε την μπάλα και να βεβαιωνόμαστε ότι εκτελούμε το πλάνο.

25 πόντους για σένα και 14 για τον Τόμας Ουόκαπ. Συνολικά 39 πόντους για το backcourt του Ολυμπιακού. Πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις τον πόιντ γκάρντ της ομάδας να βάζει τρίποντα;

Είναι πάντα καλό. Του λέω συνέχεια, ξέρεις, αν… είσαι ελεύθερος, σούταρε και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, οπότε τον εμπιστεύομαι, όταν σουτάρει.

Και, ξέρετε, το χρειαζόμαστε αυτό από από αυτόν, η άμυνα δεν πρόκειται να σεβαστεί το σουτ του, αλλά του λέω ανάγκασε τους να το σεβαστούν, ξέρεις, αν είσαι ελεύθερος, σούταρε

Την περασμένη εβδομάδα τον ρώτησα, αν μετά από 10 παιχνίδια, λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα …που έχουν συμβεί, είσαι στο 6-4. Θα είστε ευχαριστημένοι; Είπε, ναι. Είσαι ευχαριστημένος με το να είσαι…στο 6-4 μετά από 10 παιχνίδια, ξέρεις, με όλους τους τραυματισμούς και όλα τα άλλα που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν;

Ξέρετε, ήταν δύσκολα και είχαμε πολλά παιδιά να που αναγκάστηκαν να καλύψουν θέσεις που είχαμε κενά λόγω τραυματισμών ή προβλημάτων υγείας.

Και, ξέρετε, να είμαστε στο 6-4 μετά ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, Μου αρέσει το σημείο που βρισκόμαστε. Και όπως είπα, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. και θα γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός και όσο επιστρέφουν οι απόντες.

Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει
EUROLEAGUE

21:17 - 25.11.2023

Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο να δίνει τα χέρια με τους Ερυθρόλευκους για 2+1 χρόνια και να περιμένει την οριστική αποδέσμευσή του από το Σακραμέντο προκειμένου να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Τέλος, πρέπει να σε ρωτήσω για τους φιλάθλους. Ξέρεις, παρατηρώ ότι πάντα έχεις σύνδεση με φίλους στο court. Κι ας είσαι πάντα συγκεντρωμένος με το μυαλό σου στο παιχνίδι. Φώναξαν το όνομά σου σήμερα. Δεν ήταν τέλειο, αλλά το έκαναν(γέλια). Λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι για σένα, φίλε, με αυτή τη σύνδεση που έχεις, Στην δεύτερη σεζόν σου εδώ με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μιλήσεις για τη σημασία της της σχέσης που έχεις με τους φιλάθλους;

Τρέφομαι από αυτούς, ξέρεις, την ενέργεια που φέρνουν σε κάθε παιχνίδι, παίρνουν χρόνο από την πολυάσχολη μέρα τους για να έρθουν εδώ και να μας παρακολουθήσουν και, μου δίνει ενέργεια απλά να βλέπω… ξέρεις, τον κόσμο να βγαίνει και να ζητωκραυγάζει και προσπαθούν να μας σπρώξουν και γι’ αυτό τους δείχνω πάντα αγάπη εκεί στα “court seats”. Προφανώς είναι οι πιο κοντινοί και είναι πολύ πιο εύκολο. Αυτοί βάζουν πλάτη για μένα, ξέρεις, με υποστηρίζουν και εγώ απλά προσπαθώ να τους το ανταποδώσω πηγαίνοντας εκεί έξω και παίζοντας σκληρά και, και δίνοντάς τους μια παράσταση.