Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:17 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 25.11.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο να δίνει τα χέρια με τους Ερυθρόλευκους για 2+1 χρόνια και να περιμένει την οριστική αποδέσμευσή του από το Σακραμέντο προκειμένου να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πρέπει να λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Σέρβος και οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών (2+1), με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, όπως έκανε γνωστό ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, μένει ελεύθερος από το Σακραμέντο και μόλις περάσει 48ωρο το οποίο προβλέπεται για την περίπτωση που κάποια ομάδα του ΝΒΑ θελήσει να τον κάνει δικό της, θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό

Πρώτο έφερε στην δημοσιότητα το όνομα του Πετρούσεφ το Sportal μέσα από το Sportal Euroleague Show στις 2/11, ενώ στις 22/11 τονίσαμε πως οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακό εντείνονται, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά να έρθει η συμφωνία. 

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ (23χρ., 2.11) μέτρησε 8.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 56 αγώνες στη EuroLeague με την Αναντολού Έφες και τον Ερυθρό Αστέρα πριν περάσει τον Ατλαντικό.

Στο ΝΒΑ δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία του, με τον Σέρβο, παρότι πέρασε από Φιλαδέλφεια Σίξερς, Λος Άντζελες Κλίπερς (για... μισή μέρα) και Σακραμέντο Κινγκς, δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία του, αφήνοντας (για τώρα) πίσω το αμερικάνικο όνειρο.